NAŠI FAVORITI!

Video | Riječke zdravstvene djelatnice prihvatile izazov! Pogledajte kako odgovaraju na “Oh Na Na Na Challenge”!

Foto: Screenshot video

Iz riječkog KBC-a stigao nam je sjajan video koji prikazuje riječki odgovor na popularni TikTok trend Foot Shake Dance

Nakon što smo jučer uživali u plesu Gizma, psa Ravnateljstva civilne zaštite, a još ranije i pulskih policajaca, zagrebačkih vatrogasaca, časnih sestara iz Dalmacije… stigao je i riječki odgovor na “Oh Na Na Na izazov”!

Iz riječkog KBC-a stigao nam je sjajan video koji prikazuje riječki odgovor na popularni TikTok trend Foot Shake Dance. Dvije zdravstvene djelatnice na sjajan su način otplesale popularni ples i već sada imaju naš glas kao ponajbolji odgovor na TikTok trend!

Plesni izazov prihvatile su Renata Kapš i Marijana Klevisser iz operacijske sale KBC-a Rijeka – lokalitet Sušak.

“Nakon određene smjene rado smo se odazvale izazovu i uživale u svakom pokretu”, skromno su nam poručile simpatične djevojke!

Podsjetimo, popularni TikTok trend Foot Shake Dance, ili kako su ga mnogi nazvali Oh Na Na Na Challenge (Oh Na Na Na izazov) u kojem ljudi izvode ples dodirujući se samo nogama, svojevrsni je dobrodošao odgovor na stres s kojim se u vrijeme pandemije koronavirusa susreću pripadnici hitnih službi.

Ali, vrlo brzo izazov je postao toliko popularan da se u njemu ogledaju svi koji se i na ovaj način žele oduprijeti posljedicama jedne od najgorih kriza u kojoj s enašlo čovječanstvo posljednjih stoljeća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari