OPUŠTANJE UZ THOMPSONA

VIDEO Slavni njemački vratar Neuer uživa na Jadranu: S ekipom uz more zapjevao ‘Lijepa li si’!

Poznati njemački reprezentativni vratar svako ljeto provodi na Jadranu koji mu se očito sviđa

Njemački golman, Manuel Neuer, uživa na našem Jadranu. Čitatelj Dalmacije danas snimio ga je na jugu Dalmacije kako zajedno s ekipom pjeva Thompsonovu pjesmu “Lijepa li si”.

Proteklih dana boravio je u apartmanu u Brelima, a velik dio obalnog dijela srednje Dalmacije prošao je na svom biciklu. Tako je odvozio i dionicu od Žrnovnice preko Sitnog, Dubrave, Gata, Omiša sve do Baške Vode.

Prije nekoliko dana u mjestu Gata iza Omiša Neuera je ugostio i Dubravko Lelas, vlasnik grilla Maleni.

“Vozio se biciklom i navratio u lokal. Bio mi je poznat, ali često dolaze ljudi pa ga nisam odmah prepoznao. Pitao sam ga čime se bavi i rekao je nogometom, a kad smo shvatili da je to Manuel Neuer, uskomešali smo se”, prepričao nam je tada Lelas.

Kazao je kako je bio ekstra srdačan, kulturan i pristojan.

“Oduševio nas je jednostavnošću. Slikao se sa svima, podijelio autograme i platio piće. Družili smo se oko sat i pol. Razmijenili smo brojeve i očekujem da će doći na večeru sutra ili u subotu, poslao sam mu poziv”, rekao je Lelas.

A kako je to kad jedan Nijemac zapjeva Lijepa li si, pogledajte u nastavku:

I.Š./Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari