SVAKA JOJ ČAST!

SUPER BAKA! A vama je teško? Pogledajte kako ova bakica supa!

Foto. Riportal

Svaka joj čast! Još je i mahala poznanicima na obali..

Jedna žena starije životne dobi oduševila je danas i znane i neznane na jednoj od plaža naglo probuđene crikveničke rivijere.

Baka je ležerno upravljala supom usput mašući poznanicima na obali, dovikujući im kako je ovo “odlična aktivnost, jer vježba sve mišiće tijela!”.

I doista je tako! Unatrag par godina sve popularniji SUP (Stand Up Paddling, popularno – SUP) je odlična ljetna aktivnost kojom možete održavati dobru tjelesnu formu i pritom se jako dobro zabaviti.

“Aktivnost je to koja je prilično lagana za učenje, super korisna za mišiće cijelog tijela i ne traži nikakva specijalna predznanja. Kod SUP-a vam tako rade svi mišići tijela, iako na prvu djeluje kao da samo stojite, a upravo je suprotno od toga, te intenzitet dozirate sami. Osim što trenirate, SUP je odličan ako želite malo razgledavati i lokaciju na kojoj se nalazite i imati jednu malo drugačiju perspektivu kopna te prirode oko vas. Naravno, kada se umorite, na dasku možete i sjesti ili samo kleknuti te nastaviti veslati. Varijacija na temu je prilično puno, a mnogi ovu dasku danas koriste i za yoga trening na vodi, što isto zvuči jako zanimljivo.”, objasnio je buro247.hr.

Ako si i vi želite priuštiti ovaj odličan spoj treninga i zabave, odnosno želite probati biti bolji od bakice, odgovarajući SUP moćete potražiti i na www.bicikla.hr odnosno u obližnjem Experience bike & ski shopu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari