DOBAR .LJETNI PRIJEVOZ

FOTO Povratak s plaže jednostavniji je na električnom romobilu!

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

Pogotovo kada s plaže treba otići brzo, naprimjer pobjeći od oluje

Zanimljiv prizor zabilježio je Pixsellov fotograf Grgo Jelavić. Jedna turistkinja za dolazak i odlazak s dubrovačke plaže poslužila se sve popularnijim prijevoznim sredstvom, električnim romobilom, što je vrlo praktično. A pogotovo je korisno kada s plaže treba otiću u roku “odmah” , pred kakvom ljetnom olujom kakva je baš danas poslijepodne harala Rijekom i okolicom.

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

“Povratak s plaže jednostavniji je na električnom romobilu”, napisao je podnaslovu svoje fotografije kolega Jelavić, a nama preostaje samo složiti se s njime…

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Inače, lagani za korištenje, brzi, sklopivi i u konačnici – bez zabrinjavajućeg utroška za “pogonsko gorivo”, e-romobili su sve popularniji u Hrvatskoj, a posebno u Rijeci gdje oni malo kvalitetniji sasvim odlično odolijevaju i “uzbrdo-nizbrdo” konfiguraciji riječkih četvrti.

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Među takve svakako možemo ubrojiti prestižne a opet ne preskupe e-romobile CityCoco koje distribuira City Coco Hrvatska.

CityCoco je vrlo zapaženu prezentaciju imao i na prošlogodišnjem Rijeka Boat Showu pa vas na njihovu ponudu podsjećamo i u videu!

Ukoliko ste zainteresirani za neki iz široke ponude e-romobila CityCoco, možete kontaktirati distributera putem interneta na citycoco.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari