DOMA KAO U SALONU

Video | VIDEO Za ovim vodičem sada vape muškarci: Šišanje kod kuće za četiri minute!

Foto: YouTube

Frizer je objasnio kako ‘mašinicom’ ošišati muškarca, a da izgleda kao da je izašao iz salona

Kada je vlasnik kanala Tips for Clips – Haircutting prije četiri godine snimio videovodič za muško šišanje, nije ni slutio da će 2020. postati prijeko potreban cijelome svijetu i biti pogledan više od sedam milijuna puta.

Frizura kao iz salona

Ovaj frizer je u četiri minute objasnio kako “mašinicom” ošišati muškarca i pritom napraviti lijep prijelaz od najkraćih (na donjem dijelu glave) do najduljih vlasi (na gornjem dijelu).

Budući da su svi frizerski saloni zatvoreni zbog pandemije koronavirusa, frajeri su nam već pomalo nervozni jer njihova kosa žudi za šišanjem, a nemaju gdje to obaviti (čast sretnicima koji u kući imaju frizera). Uz ovaj vodič i najveći amateri mogu se ošišati vrhunski (a ostat će i koja kuna u džepu).

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/mBtay3_Ux7c” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen

Tri nastavka za top dojam

Frizer objašnjava kako šišanje treba započeti s donjim dijelom glave, i to nastavkom broj jedan (1 cm). Njime ošišajte glavu do linije iznad uha. Zatim uzmite nastavak broj tri (3 cm) i njime skratite vlasi na gornjem dijelu. Kada završite gornji dio, uzmite nastavak broj dva (2 cm) i njime prelazite preko linije koja spaja dio glave s kraćom kosom i onaj s duljom kako biste napravili prijelaz.

Po završetku skinite nastavak i pažljivo, mašinicom bez nastavka, uklonite dlačice oko ušiju. I to je to – ponovno ste mirni s frizurom neko vrijeme (dok se ne otvore saloni ili vas nužda prisili da ponovite spomenuti postupak kod kuće).

Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari