ZAMET Pogledajte ludu atmosferu na Maškaranim tancima! U subotu nova fešta sa Fiesta bandom

Foto: Ilustracija

Pusni tanci va Domu Zamet jedino je preostalo mjesto u samom gradu Rijeci gdje vesele maškare mogu “zaplesat, zapjeevat, pojist i popit”!

Ovogodišnja premijera Maškaranih tanci va Domu Zamet prošle subote, 18. siječnja uz Trio Vox – Live band i mnoštvo razdraganih maškara, ponudila je ponovno jedinstvenu zabavu u samome gradu!

Maškarani tanci va Domu Zamet, naime, jedino je preostalo mjesto u samoj Rijeci gdje vesele maškare mogu “zaplesat, zapjeevat, pojist i popit”! I čine to zdušno, s puno volje, srca, apetita i žeđi!

U subotu 25. siječnja zabava se nastavlja uz Fiesta band i tradicionalno gostovanje Zametskih zvončara koji negdje oko 23 sata stignu u pohod, naprave strašan “nered”, i “ne daju se ća dok ih neki ne potira”!

Zametsku tradiciju maškaranih tanci već nekoliko godina u obnovljenom Domu Zamet organizacijski nastavlja nova, mlada ekipa, uz potporu Turističke zajednice grada Rijeke, i na tome im treba odati priznanje i pružiti svakovrsnu podršku!

Organizatori i ove godine nude u pravi spektakl uz bogatu glazbenu i gastro ponudu, do kasno u noć uz spektakularni light-show i artiste, što nikako ne smijete propustiti!

Maškarani Tanci kreću od 20.00 sati, a tradicionalno će se birati i najbolje maske i grupe. Oni najbolji bit će i nagrađeni!

Organizatori događaja su Alterna Event Team, Red Hot Caffe, Mamma Mia Fine Food dok je pokrovitelji Maškaranih Tanci Turistička zajednica Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari