“LOVE CATS” U riječkom klubu prodajna izložba jedinstvenih ilustracija, prihod za pomoć macama!

Foto: Facebook/Udruga Mijau Rijeka

Akademska umjetnica Luisa Ritoša je oslikala razne mačje izraze i karaktere s notom specifičnog humora. Kupnjom printa sufinancira se briga i njega za mačke lutalice

Veljača je mjesec ljubavi, romantike, grijanja u kući i krevetu, a pogotovo je poznat kao mjesec mačijih mijaukanja i ljubakanja, ukratko mačjeg ljubavnog ludila!

Izložba “Love Cats” akademske umjetnice Luise Ritoše ujedno je sastavni dio otvorenja Rijeka 2020 – Europske prijestolnice kulture (1. veljače 2020.).

Izložba ilustracija Luise Ritoše u prostoru Kafića Tunel bit će postavljena od 01.02.-15.02. Bit će izložene simpatične slike mačaka, rađene u tehnici akvarela, a kupnjom printa sudjelujete u sufinanciranju liječenja i sterilizacije uličnih maca.

Izložba ilustracija posvećena je tom predivnom ljubimcu, mački – koja je iz prapovijesti do danas važan dio ljudskog života. Osim što su predivne, prelijepe i preslatke, mačke su izuzetno čiste i korisne životinje. Spašavaju nas raznih štetočina, te oslobađaju depresije svojim umiljavanjem i predenjem.

Razgledajte izložbu “Love Cats” i izaberite svoju mačku!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari