IDEALAN DAR ZA ZALJUBLJENE

Villa Romantica i Riportal povodom Dana žena daruju vam romantično noćenje za dvoje!

Jeste li za aperitiv i masažu u vrućim mjehurićima pod vedrim nebom?

Villa Romantica i Riportal povodom Dana žena daruju vam luksuzno noćenje za dvoje!

U Istri, niti sat vožnje od Rijeke, nalazi se ova moderna i simpatična a istovremeno i jako romantična kuća za dvoje imena – Villa Romantica!

Okružena vinogradima, ljubavna oaza Villa Romantica nalazi se u malom selu Županići nedaleko Labina.

‘Kućica’, kako ju zove vlasnica Luci, ima 50m2 te se sastoji jedne spavaće sobe s TV-om, kuhinje i prostranog dnevnog boravka, kupaonice i zasebne prostorije u kojoj se nalazi perilica za rublje i otvorene police za pohranu. Tu je i ljetna potpuno opremljena kuhinja s kaminom u kojoj većina gostiju najčešće boravi.

“Pod must have bio je veliki bazen od 32m2 sa hidromasažom i klupom, a za zimski turizam veliki jacuzzi (210×210 cm) sa ležećim i sjedećim mjestima koji se dokazao kao glavni adut kućice. Prostrana i potpuno ograđena okućnica veličine 1200 m2, pogodna je za goste koji dolaze sa svojim ljubimcima”, ističe Luci.

A sada, ugodnu večer za dvoje u ovoj prekrasnoj kućici možete provesti i vi!

Villa Romantica i Riportal povodom Dana žena daruju vam luksuzno noćenje za dvoje, a sve što trebate učiniti je lajkati i podijeliti ovu objavu s Facebook profila Riportala te u komentarima te objave označiti/tagirati osobu s kojom bi rado proveli romantičnu večer na čarobnoj lokaciji. Također, potrebno je lajkati Facebook stranicu Villa Romantica.

Ime sretnika/ce objavit ćemo ovdje i u komentaru naše Facebook objave 6. ožujka 2022. Sretno!

NAJNOVIJE: Slučajnim odabirom najviše sreće imala je Adriana Žeželić! Sretnici želimo najljepši provod u prekrasnoj Villa Romantica, a svima vama veliko hvala na sudjelovanju i također ugodan i miran provod, ma gdje bili ?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari