ZAMET Na Maškarane tance u subotu stižu Šajeta & the Band!

Foto: Facebook

Jedine maškarane zabave u samoj Rijeci privlače sve više veselih maškara

A kako će tek biti ove subote, 8. veljače, u dvorani Doma Zamet!

Stižu Šajeta & the Band, nadaleko poznati i priznati glazbeni zabavljači koji su upravo u vrijeme maškara na svome vrhuncu!

Podjećamo, maškarani tanci va Domu Zamet jedina je preostala maškarana zabava u samom gradu Rijeci gdje vesele maškare mogu “zaplesat, zapjeevat, pojist i popit”!

U subotu 8. veljače zabava se nastavlja uz Šajeta & the Band i tradicionalno gostovanje Zametskih zvončara koji negdje oko 23 sata dolaze u pohod, pritom naprave strašan “nered”, i “ne daju se ća dok ih neki ne potira”!

Zametsku tradiciju maškaranih tanci već nekoliko godina u obnovljenom Domu Zamet organizacijski nastavlja nova, mlada ekipa, uz potporu Turističke zajednice grada Rijeke.

Organizatori i ove godine nude u pravi spektakl uz bogatu glazbenu i gastro ponudu, do kasno u noć uz spektakularni light-show i artiste, što nikako ne smijete propustiti!

Maškarani Tanci kreću od 20.00 sati, a tradicionalno će se birati i najbolje maske i grupe. Oni najbolji bit će i nagrađeni!

Organizatori događaja su Alterna Event Team, Red Hot Caffe, Mamma Mia Fine Food dok je pokrovitelji Maškaranih Tanci Turistička zajednica Rijeka.

Foto: Stanko Blašković

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari