IMA LI ZAINTERESIRANIH?

Zanimljiv oglas Riječanke: Traži se ženska osoba s diplomom, između ostaloga i za čišćenje stana. Međutim, diploma nije jedini uvjet!

Foto: Facebook

Autorica oglasa za posao zamolila je da se njezina javna objava na društvenoj mreži Facebook dijeli dalje, pa upravo pomažemo u tome

Ukoliko imate fakultetsku diplomu, dobar životopis, tri pismene reference i udovoljavate ostalim uvjetima, te zadovoljite prvu fazu angažmana koja se sastoji od tjednog čišćenja stana poslodavca na Gornjoj Vežici u trajanju od tri mjeseca, vaš angažman može prerasti, nakon 2. faze, u trajni radni odnos u 3. fazi suradnje!

Tada ćete, osim čišćenja, nabavke namirnica,kuhanja i obavljanja ostalih kućanskih poslova, takodjer skrbiti o djetetu poslodavca, podučavati ga te ujedno obalvjati druge poslove – riječ je o telefonskoj i mail korespondenciji za poslodavca.

U tom trenutku dolazite u priliku biti zaposleni na puno radno vrijeme uz urednu prijavu i punu plaću.

“Detalje i uvjete svake faze dogovaramo putem kada dođe vrijeme za to”, napisala je na kraju svoga poziva/oglasa poznata riječka psihologinja, psihoterapeutkinja i vlasnica konzultantske tvrtke.

Ima li zainteresiranih?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari