BILO JE PAPRENO!

Galerija | “Ljuti boj” na Trsatu! Lovro Krstačić iz Rijeke pobjednik natjecanja u jedenju ljutih papričica; Bilo je i smijeha i suza!

Foto: Pixsell

Na Food Truck Festivalu na Trsatu sinoć je održano zanimljivo natjecanje. Sudjelovati su mogli samo oni najhrabriji!

Već je poznato da Food Truck Festival Rijeka pored dobre hrane i pića svakoga dana donosi i raznolik zabavni sadržaj dok vrijedni kuhari osiguravaju da niti jedan posjetitelj ne ode iz Nugentova parka prazna želuca.

Tako je sinoć u okviru programa Food Truck Festivala održano natjecanje zanimljivog naziva – Okršaj ljutomana! Ljubitelji ljutih papričica jučer su bili na svom terenu..

Kandidati su se natjecali u jedenju ljutih papričica. Morali su proći kroz 8 rundi natjecanja i u svakoj je trebalo pojesti jednu papričicu dok su ruke natjeatelja morale ostati na stolu.

Najbolji ”ljutoman” bio je Lovro Krstačić iz Rijeke! Osvojio je prigodnu nagradu – poklon paket od 5 umaka u drvenom stalku, BBQ ljuti umak i set velikih bočica za umake. (I.B.)

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari