ELECTROLUX

Zaštitite okus svojih namirnica, svoje zdravlje i planet

Ponuda hladnjaka sa zamrzivačem koju nam donosi Electrolux optimiziran je da bi zdrava prehrana postala jednostavna i održiva kako biste vi mogli čuvati ono što je bitno – svoje prehrambene navike, zdravlje i planet

Kvaliteta namirnica se čuva uz tri ključna elementa: stalnu temperaturu, pravu razinu vlage i zatvorenu okolinu.

Hladnjak kao čuvar svih naših poroka i grickanja poskrivečki

Kada je u pitanju glad volimo reći kako nam je tada hladnjak najbolji prijatelj. U hladnjacima se uvijek krije ono što najviše volimo, ali i ono što u tom trenutku trebamo; šunka i sir za sendvič, hladno piće za osježenje ili voćka za okrepu. Odgovorno tvrdimo kako je hladnjak sigurno najčešće korišten aparat u svakom domu. Hladnjak se više puta dnevno otvori i zatvori, nekad samo iz znatiželje, a nekada kada nam zaista nešto iz njega treba. Neovisno o tome dižete li se noću i poskrivečki uzmete komadić čokolade ili ne u nastavku pročitajte sve što trebate znati o hladnjacima.

Vrsta hladnjaka

Izbor je između samostojećih hladnjaka i ugradbenih hladnjaka, a sama veličina hladnjaka ovisi o prostoru gdje će hladnjak biti smješten.

Kapacitet hladnjaka

Kapacitet hladnjaka sa zamrzivačem mjeri se u litrama. Kada pričamo o malim kućanstvima kapacitet hladnjaka trebao bi biti do 200 litara, kod srednjih kućanstava između 200 i 300 litara, a kada govorimo o velikim kućanstvima onda je pitanja kapaciteta između 300 i 400 litara.

Energetska učinkovitost

Jeste li znali da ćete smanjiti potrošnju energije tako da hladnjak sa zamrzivačem postavite dalje od radijatora i pećnice? Visoka energetska učinkovitost znači manje novca potrošenog na račune za električnu energiju. Energetski razred hladnjaka sa zamrzivačem ima oznaku od A do G, s tim da je A oznaka najveće energetske učinkovitosti.

Kako sačuvati namirnice u hladnjaku?

Usudili bismo se reći kako u hladnjaku držimo do 80% namirnica pa zato krenimo redom:

  • Svježe voće i povrće – GreenZone je idealna ladica za pohranu, ona eliminira suvišnu vlažnost zraka dok čuva odgovarajuću količinu vlažnosti vaših namirnica.
  • Meso i riba – model s pretincem NaturaFresh dulje će sačuvati svježinu mesa i ribe.
  • Piće – DynamicAir osigurava održavanje stabilne temperaturne u hladnjaku. Potiče cirkulaciju hladnog zraka u unutrašnjosti pa je sve što se nalazi u hladnjaku zaštićeno od zagrijavanja i kad su vrata hladnjaka otvorena.
  • Zamrznuta hrana – nikada nećete morati odleđivati zamrzivač zahvaljujući TwinTech® No Frost. Njegov dvostruki sustav hlađenja održava hranu 60% više hidratiziranom od hladnjaka s jednim isparivačem. * Ne upotrebljavajući suhi zrak u zamrzivaču, održava idealnu vlažnost i čuva hranu od isušivanja. *
  • Razne namirnice – CustomFlex® za slobodu prilagodbe prostora hladnjaka. Unutrašnjost vrata ima pomične spremnike raznih veličina za prilagodbu prostora vlastitim potrebama. Spremnici se mogu odvajati i vaditi iz hladnjaka radi lakog pristupa.

Zaštitite kvalitetu hrane Electrolux linijom hladnjaka sa zamrzivačem i ne zaboravite na dodatno jamstvo.

*Interni test s TwinTech tehologijom korištenjem interne metode ispitivanja koja mjeri razinu hidratacije nakon 9 dana skladištenja u usporedbi s uređajem s jednim isparivačem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari