ČESTITAMO MARIJA

„Dešnjakinja sam, ali je lijeva ruka donijela sreću“ Dobitnica Druge šanse od 100.000 € na blagajni Hrvatske Lutrije

Gospođa Marija, koja je u subotu, 13. svibnja, u sklopu Lota 7 okrenula kolo i osvojila najveći dobitak u igri Druga šansa vrijedan 100.000 €, ovog je tjedna stigla na blagajnu Hrvatske Lutrije. „Za Drugu šansu sam čula, no moram priznati da nisam znala kakav je princip igre i kakve dobitke mogu osvojiti. Sada itekako dobro znam“ – rekla je nasmijana gospođa Marija koja je svoj listić uplatila na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije u Sisku, Frankopanska 6:

„Za dobitak sam saznala tek nakon sedam dana kada sam odlučila uplatiti novi listić i provjeriti krije li se nešto na ovom koji imam u rukama“ – rekla je dobro raspoložena umirovljenica. Kaže kako ju vesele izvlačenja i iščekivanje te će nastaviti igrati i dalje: „Bingo igram otkad postoji, a u zadnje vrijeme odigram Loto 7 i Eurojackpot. Uvijek se nadam i osjećala sam kako je jednom morao doći red i na mene. Bez nade i vjerovanja u dobitak, nema smisla niti igrati“ – rekla je gospođa Marija kojoj kamera i činjenica da emisija ide uživo nisu predstavljali niti najmanji problem: „Ma kakva trema u ovim godinama. Jedino me malo mučilo kako ću kolo okrenuti lijevom rukom jer ipak sam dešnjakinja. No, pokazalo se kako je lijeva ruka bila ona sretnija. Na probi se kolo zaustavilo na 1.000 € i pomislila sam kako je i to sjajan dobitak, ali ovom najvećem dobitku se doista nisam nadala.“

Na blagajnu je stigla u pratnji članova obitelji s kojima će dobitak i podijeliti: „Plan za raspodjelu dobitka već je napravljen. Te planove ljudi uglavnom rade i prije nego se dobitak osvoji“ – završila je kroz smijeh Marija uz poruku ostalim igračima: „Igrajte i nadajte se, nikad se ne zna!“

Večeras je novo izvlačenje Lota 6 u kojem igramo za Jackpot od 150.000 € (1.130.175 kn), petak donosi novo izvlačenje Eurojackpota i glavni dobitak od 33.000.000 € (248.638.500 kn), a subota Loto 7 i Jackpot od 1.700.000 € (12.808.650 kn).

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari