Dosta vam je napuhnutosti, problema s probavom, osipa na koži, malaksalosti, , viška kilograma…? Test intolerancije na hranu neinvazivna je metoda koja u svega 30-ak minuta donosi presliku stanja našeg organizma. Odlična je startna pozicija za riješiti navedene probleme koji nam se pojavljuju, ali i brojne druge.       

Testiranje se provodi najnovijim biorezonantnim uređajem, a obuhvaća više od 540 namirnica koje uključuju gluten, laktozu, aditive, nitrate, nitrite, teške metale i toksine.

U srijedu 13.4. u Puli, Hotel Galija  i četvrtak 14.4., u Rijeci  u Cirrus centru, Scarpina 5 testiranje intolerancije na hranu provodi Helena Zeman Mandić iz zagrebačkog holističkog centra Virtus5, koja je unatrag nekoliko godina ovim testom,  savjetima, smjernicama i planovima prehrane pomogla mnogima da se osjećaju bolje i poprave te znatno unaprijede stanje organizma.

Promjenom vremena, koja nam dolazi kao dio prirodnog ciklusa, budimo se i  mi.

Barem bismo trebali… 

Nije neobično da baš u proljetnim mjesecima, kao i u ovom prijelaznom razdoblju, osjetimo malaksalost, bezvoljnost, promjene na koži, s probavom ili, pak, s druge strane neopisivi nalet energije i želju za aktivnošću.

Kakav god da je scenarij pravo je vrijeme da se posvetimo sebi i pročistimo organizam, osnažimo ga, revitaliziramo i napravimo jedan kvalitetan pregled stanja u kojem se nalazimo.  

Testiranje, savjetovanje, smjernice  i planovi prehrane!

Test intolerancije na hranu jedan je od načina kako na brz, neinvazivan i konkretan način dobiti uvid u stanje našeg organizma. Provodi se vrlo jednostavno, rezultati su odmah dostupni, nakon njih kreiraju se smjernice i planovi prehrane što i kako dalje konzumirati te kako se ponašati da bismo poboljšali vlastito stanje.

Helena Zeman Mandić, vlasnica holističkog centra Virtus5 iz Zagreba, u provođenju testova intolerancije na hranu ima višegodišnje iskustvo i, kako kaže, uspješno je pomogla velikom broju ljudi koji su se testiranjima podvrgnuli što u zagrebačkom centru, što na testiranjima koje provodi po Hrvatskoj.

„Klijenti se u zadnje vrijeme najčešće jave jer imaju poteškoća s probavom, žele izgubiti kilograme, regulirati probleme s kožom. Tu se test intolerancije na hranu, koji radim biorezonantnim uređajem i klijente testiram na više od 540 namirnica, a koje uključuju gluten, laktozu, aditive, teške metale i toksine, pokazao izvrsnim! Osim što doznamo imaju li kakvu intoleranciju na neku od namirnica, test nam jasno ukaže na to postoje li kakve alergije, reagiraju li na aditive iz prehrane  i slično. Imam uvid u konkretnu sliku stanja organizma klijenta te mogu iščitati kako hrana utječe na njegovo raspoloženje, energiju i zdravlje organizma. Nakon testa, klijenta savjetujem, dobije smjernice i konkretne preporuke što jesti, što izbaciti, treba li možda napraviti još kakve pretrage kod liječnika i slično“, objasnila je Helena Zeman Mandić te dodala: „Užurbano živimo, mnogo je informacija svakoga dana i mnogo toga se zaboravi, tako da klijenti nakon obavljenog testiranja i savjetovanja rezultate istoga, uz predložene smjernice, dobiju na mail. Osim toga, za one koji se zaista odluče i trebaju konkretnije korake poduzeti kako bi možda smršavili ili dobili na kilaži, iščistili organizam od nekih štetnih tvari, ako imaju intoleranciju na gluten, koja je sve češća ili možda laktozu, pripremam i planove prehrane kreirane baš za njih.“

Zadovoljni klijenti su najbolja preporuka!

Kroz godine rada u holističkom centru Helena je, kaže, testovima intolerancije na hranu, svojim planovima prehrane, ali i samo smjernicama i savjetima, brojnim klijentima pomogla da uklone osipe po tijelu, detektiraju postojanje alergija ne neke od peludi i drugih alergena, a koje su se manifestirale na razne načine, da uklone tegobe s probavom, izgube, ali i dobiju željene kilograme i riješe brojne druge probleme.

„Testovi intolerancije su zaista učinkoviti i odlični pokazatelji kako i što činiti da biste si pomogli i povoljno utjecali na svoj organizam, a samim time i kvalitetu života. Biorezonanca funkcionira po sistemu elektromagnetske frekvencije, a zasnovana je na konceptima akupunkture, homeopatije, prirodne medicine i biofizike te se primjenjuje i kao nadopuna, u kombinaciji s bilo kojom drugom vrstom konzervativnog liječenja. Silan broj klijenata diljem Hrvatske, njihove poruke, e-mailovi, pa i pozivi i preporuke meni su najbolji pokazatelj i potvrda da testom intolerancije na hranu, jelovnicima koje individualno pripremam za svakog klijenta te savjetima koje uputim zaista činimo pravu stvar“, kaže Helena te napominje: „No, moram reći da samo obaviti testiranje nije dovoljno. Klijent će dobiti rezultate, pripremit ću mu smjernice, kasnije možda i plan prehrane, ali tada nastupa svaki od njih. Potrebno je organizirati se, predano brinuti o sebi i zaista se potruditi i ispoštivati ono što smo se dogovorili da će klijent napraviti kako bi si pomogao. Potreban je njegov ulog. I ako klijent uloži u sebe gotovo je nemoguće da rezultat izostane. To valja apostrofirati – ovo svatko od nas radi kako bi ostvario vlastiti boljitak.“

Testirati se možete 13.4. u Puli i 14. 4., Rijekak  u Cirrus centru, Scarpina 5, od 11:00 do 18:00 sati.

 Kako biste rezervirali mjesto na vrijeme možete se javiti na e-mail: biorezonanca.virtus5@gmail.com, na Facebook ili Instagram stranicu holističkog centra Virtus5 ili na broj: 091 4545 815. Više o holističkom centru Virtus5 potražite i na njihovoj internetskoj stranici.

BESPLATNO TESTIRANJE možete osvojiti baš VI! Sve što trebate učiniti je ovu objavu na Facebook profilu Riportala ‘lajkati’, podijeliti/’šerati’ i u komentarima te objave tagirati prijateljice/prijatelje koje bi ova vijest mogla zanimati!

Ime sretne dobitnice ili sretnog dobitnika objavit ćemo ovdje i u komentaru facebook objave 13. travnja.

NAJNOVIJE: Najsretnija ovoga puta je Lorena Zivkovic Želimo joj što manje intolerancije a svima hvala na sudjelovanju i sretne blagdane!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari