Njega tijela – drogerija ili trgovina

Pitanje je, gdje je bolje i jeftinije kupovati proizvode za njegu i ljepotu i u kojim aspektima je bolje posjetiti veći trgovački lanac, a kad je bolje dati prednost specijaliziranoj drogeriji?

Pravilno se brinuti za tijelo, posebno kožu, lice i druge dijelove vanjskog izgleda nije lak zadatak, posebno u hladnije vrijeme, kad smo izloženi jakom vjetru i isušujućim temperaturama zbog kojih nije lako na pravi način se održati svježim, hidratiziranim i na koncu konca zdravim. Na sreću, moguće je jednostavno pronaći korisne proizvode i kupiti točno one koje vam trebaju i po povoljnoj cijeni, bez skupih odlazaka ljekaru ili online narudžbi, i to uz letke trgovina na Kaufinu. Tako primjerice možete birati između proizvoda koje nudi popularna drogerija Dm i uštediti uz Dm katalog, ili uz Kaufland katalog novi proizvodi za njegu tijela i lica mogu biti vaši po vrlo pristupačnim cijenama. Pitanje je, gdje je bolje i jeftinije kupovati proizvode za njegu i ljepotu i u kojim aspektima je bolje posjetiti veći trgovački lanac, a kad je bolje dati prednost specijaliziranoj drogeriji?

Povoljna Kauflandova ponuda preparata

Što se tiče ponude većih trgovačkih lanaca, na primjeru Kauflanda lako je vidjeti da je izbor preparata otprilike jednako širok kao onaj u drogeriji, iako ovakva vrsta trgovačkih lanaca uopće nije specijalizirana za tu vrstu proizvoda. Također, robne marke koje Kaufland nudi dobro su poznate i imaju dokazano povoljan omjer cijene i kvalitete. Uz Kaufland katalog novi popusti nedavno su obuhvaćali primjerice Loreal Elseve šampon, Palmolive pjenu za kupanje, Pampers pelene, razne vrste Nivea dezodoransa i druge korisne proizvode poznatih brendova za njegu i higijenu. Posjetite Kaufino danas, pregledajte ponudu u novom Kauflandovom katalogu i drugim trgovačkim lancima i na taj način lagano obavite kupovinu ove vrste proizvoda, bez da uopće morate obavljati zasebnu kupovinu, nego jednostavno se možete opskrbiti kad kupujete hranu i tjedne potrepštine, što je još jedan plus kupovine produkata za njegu tijela u većem trgovačkom lancu.

Asortiman kvalitetne drogerije Dm

Dok su veliki trgovački lanci možda pogodni za većinu kupovine koju moramo obaviti, neki ljudi imaju posebne želje kad govorimo o preparatima i naravno poseban način njege, ako im je primjerice koža osjetljivija ili se brže suši, imaju akne i druge male nesavršenosti. U ovom slučaju uvijek vrijedi konzultirati se sa specijalistom, ali kao malo manje radikala mjera vrijedi istražiti, pogledati vrijedeći Kaufinov Dm katalog i kupiti točno onaj preparat koji vam treba. Tako ćete u Dm-ovim katalozima znati naći primjerice Dove deeply nourishing gel za tuširanje, Panthene Intensive Repair šampon za osjetljivu kosu, Eveline hijaluronsku micelarnu vodu, Alverde tonik za lice, Immortella hranjivo bademovo ulje i mnoge druge posebne i iznimno korisne proizvode, ovisno o tome koji dio tijela vam je posebno osjetljiv. Vidimo dakle da su trgovački lanci dovoljni za veliku većinu naših potreba, ali da posjet specijaliziranoj trgovini dobro dođe kad naše potrebe premaše ono što obične trgovine nude, naravno uz Kaufino ušteda je moguća gdje god kupovali tako da definitivno prije kupovine pregledajte vrijedeći i ažurirani katalog trgovine u koju planirate ići koji je dostupan na Kaufinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari