NAPALJENA U IZOLACIJI

Žena je toliko forsirala se*s da je izludila muža: ‘Našao sam drugi posao da joj pobjegnem’

Jedan suprug se povjerio bračnoj savjetnici Deidre da je njegova žena tijekom izolacije toliko željela seks da je on morao pronaći i drugi posao kako bi pobjegao od nje. Iznenađen muškarac je zatražio savjet od bračne savjetnice.

Izbezumljen suprug se zbog ženine velike potrebe za seksom tijekom izolacije, nakon dva mjeseca redovitog seksa počeo bojati te njene potrebe pa je odlučio potražiti pomoć.

“Željela je seks barem tri puta dnevno, svaki dan. To je bilo zabavno mjesec-dva, ali sam se počeo bojati toga”, rekao je muškarac savjetnici, prenosi Net.hr.

Zatim je dodao: „Znam da bi neki muškarci pomislili da živim san, ali za mene je to noćna mora. Ja imam 42 godine, a ona 39, u braku smo deset godina, bez djece. Uvijek smo imali dobar seksualni život, ali nisam više tako mlad, niti takav mušakarc kao što sam bio.“

Foto: Pexels

Požuda u izolaciji

„Međutim, njezin libido je posljednjih godina porastao. Kad je došlo do prvog zatvaranja, odjenula bi se u seksi odjeću i potpuno se našminkala. Tako bi paradirala po kući, mameći moje poglede. Kad bih pokušao pročitati novine na sofi, ona bi došla, sjela mi u krilo i počela me dodirivati. Rekla bi mi maštarije koje je oduvijek imala i predložila da isprobamo nove poze ili koristimo seks igračke koje je naručila putem interneta“, povjerio se.

Izmoreni supurg je dodao da kada bi joj rekao da nije raspoložen ili da je umoran, ona bi ga nazvala lijenim i pokušala natjerati da se osjeća krivim

Muž se osjećao iskorišteno

Žena je od muža također očekivala I da joj sprema šalice čaja te radi kućanske poslove umjesto nje.

Zatim je dodao: “Osjećao sam se iskorišteno, iscrpljeno i jadno pa kad mi je kolega rekao za posao na lokalnom gradilištu, prihvatio sam ga samo da pobjegnem. Prihvatila je moj posao jer nam je trebao novac. Ali sada kada je posao došao kraju, opet ću se vratiti kući njoj. Bojim se da ću morati ispuniti njezine zahtjeve.“

„Već je počela pričati o pokušaju trojke sa susjedom, što me uopće ne privlači. Znam da bi neki muškarci pomislili da živim san, ali za mene je to noćna mora. Volim je, ali sam na rubu odlaska“, izjavio je.

Odgovor savjetnice Deidre

„Seksualni zahtjevi vaše žene su ekstremni i pitam se koristi li ona seks da prikrije dublju patnju. Nitko se ne bi trebao osjećati zlostavljanim u seksu. Ako ne želite imati trojku ili bilo što drugo u krevetu u čemu ne uživate, morate joj reći“, savjetovala je Deidre.

Savjetnica Deidre mu je također savjetovala da mora sjesti i porazgovarati sa ženom o problemima u njihovom seksualnom životu te kako ih riješiti te da joj jasno da do znanja da ne mogu više  tako nastaviti, prenosi The Sun.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari