LAVINA KOMENTARA

Žena pitala je li sramota da uzdržava muškarca: ‘Nije to problem, ali u tvom slučaju – on je čisti parazit’

Foto: Pexels

Jedna Srpkinja se zapitala je li u redu da žena uzdržava muškarca, a mnogi su odgovorili da ipak to nije u redu

U današnje vrijeme, sve više parova se vodi filozofijom podjele poslova i troškova. To u svakodnevnom životu ima dosta povoljnih strana, ali kada se malo dublje pogleda, nekom bi moglo zasmetati, piše Mondo.

Je li u redu da žena uzdržava muža? Upravo se o tome zapitala jedna Srpkinja, te javno postavila nekoliko pitanja.

“Stabilno stanje gdje žena dvije i više godina uzdržava muškarca. Zanima me mišljenje i žena i muškaraca. Muškarci, bi li vam muški ponos dozvolio to? Žene, biste li bile s takvim muškarcem, biste li bile sretne i imale poštovanje i privlačnost prema njemu ili bi ga doživljavale kao dijete?”

Ubrzo su osvanuli komentari i mišljenja ostalih. Bilo je onih koji nisu vidjeli nikakav problem u tome da žena uzdržava muškarca, kao i suprotnih stavova. Prvo se oglasila jedna Srpkinja.

‘Nitko nikoga ne treba uzdržavati’

“Ne znam… Ja sam žena, nije mi problem da zarađujem više od muškarca, mislim kao da je to važno, to je naš novac, koji ide u našu kuću i na našu obitelj, ali da on sjedi i bleji, da počne raditi nešto i daje otkaz nakon mjesec, dva jer mu je naporno ni sekundu ne bih bila s njim, to je čist parazit”, napisala je ona, dok je jedan Srbin smatra da bi mu zbog takvog načina života bilo vrlo neugodno.

“Da me skroz uzdržava, bilo bi mi neugodno. Ajde privremeno, ali želim imati svoj novac. Ne bi mom muškom egu smetalo da zarađuje više od mene”, dodao je on. Jedan Srbin nije zauzeo ničiju stranu. Smatra da je sramota i da muškarac uzdržava ženu, a i žena muškarca.

“Nitko nikoga ne treba uzdržavati, pod uvjetom da pričamo o dvije zdrave osobe, sposobne i psihički i fizički. Mislim da je sramota i da muškarac uzdržava ženu, a i žena muškarca. Jedina možda iznimka bi bila gdje muž/žena ima neku bolesno ogromnu plaću, pa se dogovore da jedno da otkaz i brine o djeci i kući, dok drugi radi”, napisao je.

“Za ženu je najveći psihološki poraz ako mora uzdržavati nesposobnog muža”,”Ako je zdrav i normalan, naravno da je sramota”, “Šta će ti bitanga u životu. Neka ga hrane mama i tata. Ili je odrastao odgovoran čovjek ili bitanga. Nema drugog objašnjenja”, bili su još neki od komentara, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari