STUDENTICA S NAJBOLJIM PROSJEKOM OCJENA

ĐIR po Starom gradu studenticu Saru Bunić nagradio ĐIRMeister stipendijom u iznosu od 1000 eura!

ĐIR po Starom gradu je u suradnji s Jägermeisterom studenticu s najboljim prosjekom – Saru Bunić, nagradio stipendijom u vrijednosti od 1000 €

ĐIR po Starom gradu, najpoznatiji riječki brend za izlaske, ušao je u desetu godinu rada, a tijekom godina kontinuirano nagrađuje svoje ĐIRaše. Među nagradama, najveću je pažnju privukla ĐIRMeister stipendija.

Cilj ĐIRMeister stipendije bio je nagraditi osobu koja sve svoje studentske obaveze rješava sa zavidnim prosjekom, a istovremeno ne propušta gotovo ni jedan ĐIR utorkom. Sara je sa svojim vjernim ĐIRanjima, kao i s ocjenama, dokazala da je uz dobru organizaciju ipak sve moguće.

Povodom dodijele ove stipendije razgovarali smo sa Sarom Bunić, studenticom druge godine Akademije primijenjenih umjetnosti.

Jesi li se iznenadila kad si shvatila da si osvojila ĐIRMeister stipendiju?

Jesam, da. Nisam očekivala, poslala sam ja sve to i potrudila sam se oko prijave, ali nisam znala koliko ljudi se prijavilo. Tako da, jesam!

Imaš li već ideju kako ćeš potrošiti stipendiju?

Teško pitanje, iskreno – ne znam još. Mislim da ću je trošiti ovako za život i izlaske, a na kraju krajeva i da imam nešto sa strane ako mi zatreba za nešto važnije.

Opiši nam svoje omiljeno iskustvo iz ĐIRa?

Mislim da mi je svako, ne znam točno koje bi izdvojila. Rekla bih da je svako s dobrim društvom.

Koja ti je prva asocijacija kad netko spomene ĐIR, a koja je kad netko kaže Jägermeister?

Kad netko spomene ĐIR su mi rakije, a Jägermeister me asocira na jako dobre izlaske.

Što bi poručila ĐIRu?

Poručila bih im da samo tako nastave te da i dalje nastave podržavati mlade, kao što su i dosad. Potpuno je nevjerojatno da ĐIR u suradnji s Jägermeisterom uopće dijeli stipendiju studentima, tako da zahvaljujem se još jednom!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari