Zoran Šprajc iz bolničkog kreveta: ‘Nitko normalan ne voli bolnice, ali ja nisam od tih’

Osvrnuo se na zaposlene, na interijer, kompletni ugođaj, pa čak i zadovoljstvo premijera Plenkovića

Voditelj RTL-ova Direkta Zoran Šprajc završio je u bolnici u petak 23. studenoga zbog problema sa srcem i odlučio na svoj dovitljivi način progovoriti o tome.

“Nitko normalan ne voli bolnice, ali ja nisam od tih, pa nekako baš volim obići svoju bolnicu u Dubravi. Osobito mi je drag odjel intenzivne njege na kardiologiji. Uvijek me zanima što ima novoga, kako napreduju s tehnologijama, metodama, materijalima, volim popričati s osobljem i tako to. Zadnji put sam bio prije šest godina i valjda mi zafalili ti ljudi i stentovi, uglavnom neki dan mi neki vrag nije dao mira sve dok ponovno nisam otišao”, napisao je Zoran Šprajc na svom Facebook profilu pa nastavio:

“I, zanimljivo, došao sam na svoj najdraži odjel točno na isti dan, skoro i sat, kao i prije šest godina. Petak 23. studenoga u večernjim satima, taman kad gužva malo mine pa možeš na miru s ljudima ljudikat. I nisam požalio, stvarno sam imao što vidjeti. Otkako me nije bilo ekipa je povukla novce iz EU fondova i napravila potpuno novi odjel intenzivne plus nove sale i dnevnu bolnica za koronarnu. I to sve tako moderno i high-tech s mnoštvom lampica, žica i ekrana, imaš osjećaj da si ušao u kliniku u Clevelandu, a ne na kardiologiju u Dubravi. Osim toga ljudstvo raspoloženo kao da su i sestre i braća i doktori i doktorice i čistačice zadovoljni i s osnovicom i s koeficijentom, s dodacima i s prekovremenima, Plenki bi zadovoljno rekao “Jesam li vam rekao?”, ali naravno da nisu, nego gostima samo ostavljaju dojam da jesu jer gost nije došao zbog njih nego zbog sebe.”

Osvrnuo se voditelj Direkta i na ostatak interijera.

“A pri tome sve te sale, sobe, stropovi, podovi, sve nekako uredno i čisto, a ekipa uigrana kao na izmjeni guma u formuli 1 i tako danonoćno. Pa nisam mogao odoljeti i ne iskoristiti priliku i zadržati se u tom dobrom društvu nekoliko dana i evo, kao što pokazuju brojke na mom monitoru, takva je to ekipa da i najveću budalu uspije dovesti u red. Premda, mislim se, idući put bi fakat mogao navrnuti samo na kavu.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari