Marin Miletić pozvao Riječane da mu donacijama pomognu financirati kampanju

Marin Miletić pozvao Riječane da mu donacijama pomognu financirati kampanju

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

“Dragi ljudi, otvorio sam posebni račun za financiranje izborne kampanje. Kako je to i potrebno napraviti.”, napisao je Marin Miletić u objavi na svom službenom Facebook profilu

(Pred)izborna utrka sve se više zahuktava, pojavljuje se sve više kandidata za novog riječkog gradonačelnika i obavljaju se posljednje logističke pripreme za kampanju

No kampanju treba i financirati – što više novaca uloženo, recimo, u promidžbu, veće šanse za pobjedu. Toga su svjesni i u taboru Mostovca Marina Miletića, koji se sinoć, putem objave na svom službenom Facebook profilu, obratio građanima Rijeke za pomoć u financiranju njegove izborne kampanje.

UPRAVO SE ČITA

Miletićev Facebook poziv na doniranje njegove izborne kampanje prenosimo u cijelosti:

“Dragi ljudi, otvorio sam posebni račun za financiranje izborne kampanje. Kako je to i potrebno napraviti.

Želim transparentnost do kraja. Do svake lipe. Tako ću i voditi Grad kada preuzmem tu odgovornost. Želim pomoć – donaciju za kampanju od – malih ljudi. Od građana Rijeke. Od svakog poštenog čovjeka koji je prepoznao što ja donosim Rijeci: novu energiju, poštenje i stručnost tima. Ja gradim, previše je ionako onih koji ruše. A Rijeka se umorila od raznih rušitelja.

Okupio sam preko 40 ljudi. Taj krug zajedništva je u doslovnom smislu svakim danom – sve veći❤️ Vrhunski tim najrazličitijeg područja. Različitih svjetonazora i pogleda. Svima nam je ipak zajedničko ono temeljno: ljubav prema Rijeci, strast i energija, poštenje. To mi donosimo gradu. Prave promjene.

Ne želim ovisiti o nikome. Jer nikada i nisam dopustio da itko sa mnom upravlja. Želim biti slobodan. Ne želim dugovati nikome ništa. Ništa nikome niti ne obećajem. Obećajem jedino svima: rad, rad, rad i poštenje. I zato mi je potrebna vaša pomoć. Svih vas dragi moji ljudi, prijatelji, poznanici. Vjernici i agnostici, ateisti i tražitelji. Svi vi s kojima sam surađivao i radio punih 20 godina gradeći mostove zajedništva, dijaloga.

Sada mi treba vaša pomoć. Svaki doprinos je vrijedan. Svaku kunu ću uložiti u kampanju da donesemo pobjedu našoj Rijeci. Da Rijeka postane grad jednakih prilika za svakog građanina. Da se nikada više krucijalne odluke ne donose u zatvorenim uskim krugovima. Bit ću brana klijentelizmu i korupciji.

Zato mi pomozite. Vi ste moj vjetar. Vi ste moja snaga. S vama idem donijeti Rijeci novu energiju, poštenje i napokon – zajedništvo.

IBAN:
HR55 2402 0063 5000 2404 2
opis: donacija za kampanju Marina Miletića
Budi podrška promjeni!”, napisao je Miletić u svojem obraćanju građanima Rijeke.

DONIRAJ‼️ budi podrška promjeni??
SHERAJ⬇️

Dragi ljudi, otvorio sam posebni račun za financiranje izborne kampanje….

Objavljuje Miletić MarinUtorak, 22. prosinca 2020.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari