LJETNO IZDANJE

12. Maškarani klapski maraton 31. srpnja na Ljetnoj pozornici!

Kako je već poznato, jedno od najpozitivnijih, najveselijih i najatraktivnijih karnevalskih događanja na Kvarneru “Maškarani klapski maraton”, koji je svoje dvanaesto izdanje trebao doživjeti 30. siječnja, ove će se godine po prvi put održati u ljetnom izdanju . Sada je poznat i datum pa će Maškarani klapski maraton svoje ljetno izdanje imati 31. srpnja s početkom u 21 sat, na velikoj sceni opatijske Ljetne pozornice (u slučaju lošeg vremena, event će se održati večer kasnije).

Organizator Udruga “MKM” najavljuje pravi spektakl na jednoj od najljepših pozornica u Europi te priprema iznenađenja za publiku, a ono što je svakako zajamčeno to je vrhunska zabava za sve ljubitelje klapske pjesme i maškara. S obzirom na pandemiju koja nam diktira živote već više od godinu dana, Opatija će tako, uz najavljenu Ljetnu Balinjeradu, domaćoj publici ali i turistima ponuditi dva itekako zabavna i atraktivna događanja. Stoga organizator poziva sve zainteresirane klape da se što prije prijave, jer je broj sudionika ograničen, a dobar provod zajamčen. Klape se mogu prijaviti mailom na adresu: kzu.mkm.opatija@gmail.com ili telefonom na 091/ 57 56 508.

Sve novosti vezane uz ovo popularno događanje organizator će pravovremeno objavljivati putem medija i društvenih mreža, a sve to prateći razvoj situacije s pandemijom. Svakako će se i broj publike prilagoditi epidemiološkim mjerama, a s detaljima oko ulaznica organizator će se pravovremeno oglasiti. Naravno, Ljetna pozornica ima veće gabarite pa je za vjerovati da će i dozvoljeni broj publike biti dovoljan da veliki broj onih koji to žele mogu osigurati svoje mjesto.

Ljetno izdanje “Maškaranog klapskog maratona” bit će i jedinstvena prilika pokazati opatijskim gostima dio tradicije našeg kraja, jer već naredne godine manifestacija će se vratiti u zimski karnevalski period. Zato, svi na Ljetnu 31.7.!!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari