NA KAUČU by Vedrana Lisica

NA KAUČU: Na ljubičasti kauč voditeljice Vedrane Lisice stiže mlada pjevačica Nika Turković

Jedna od najpopularnijih mladih pjevačica u Hrvatskoj, Nika Turković, u utorak, 16.3.2021. sjeda na ljubičasti kauč voditeljice Vedrane Lisica

Dok ju još neki pamte kao našu predstavncu s dječjeg Eurosonga 2004. i pjesme “Hej mali”, Nika Turković se, nakon danas vrlo uspješnih “U mraku”, “Raj”, “Gledaj me” i “Boje” profilirala u jedno od najzanimljivijih aktualnih glazbenih imena u Hrvatskoj.

Većina se slaže da joj spotovi i pjesme izgledaju i zvuče svjetski, a mnogi ju imaju potrebu usporediti s glazbenicama poput Due Lipe i Billie Eillish.

Smetaju li ju te usporedbe?

Simpatična, spontana, razigrana i istovremeno zrela (uskoro) 26-ogodišnja Nika pričala je o životu iz vremena dok je bila dječja zvijezda, o tome kako je odlučila taj dio karijere završiti i je li joj danas krivo? Vidi li se jednog dana I na “odraslom” Eurosongu?

Kako je izgledao život u Londonu i kako izgleda nakon povratka u Hrvatsku i definitivne odluke da se želi baviti glazbom?

Naravno, bit će tu i “ILI – ILI” i “Nikad nisam” dio…a na Instagramu I Facebook stranici moći ćete vidjeti još neke isječke iz epizode.

Epizodu GLEDAMO u utorak, 16.3. u 19 sati na YouTube kanalu NA KAUČU by Vedrana Lisica, a trailer pogledajte ovdje:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari