69. ROĐENDAN UNICEF-a: Muzej realnosti u Zagrebu nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Virtualna stvarnost, optičke iluzije, instalacije i hologrami neki su od prikaza stvarnosti u jedinstvenom i prvome u svijetu Muzeju realnosti koji se danas, povodom 69. rođendana UNICEF-a, u 12 sati otvara u Zagrebu. Popularni zagrebački Muzej iluzija na dva će dana ustupiti svoj prostor kako bi UNICEF posjetiteljima darovao posebno iskustvo. 

Muzej iluzija i UNICEF prirpemili su do sada neviđeni postav koji nudi potpunu suprotnost svijetu iluzije, za posjetitelje interaktivno iskustvo koje otvara nove poglede na svijet u kojemu živimo, razbija predrasude i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

U Muzeju realnosti posjetitelji će moći osjetiti kako je ‘izgubiti tlo pod nogama’ uslijed razornog potresa, doživjeti iskustvo života u najvećem izbjegličkom kampu na Bliskom istoku ili život djece koja žive u posve drugačijim uvjetima te saznati kako UNICEF pomaže najugroženijoj djeci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari