DJ LUCA MONTECCHI

Adventiranje kod Kazališta ugostit će najveći retro party ove zime! 

Neumorna riječka kiša pomrsila je planove za ovaj vikend, što znači da će sljedeći biti još bolji, luđi i veseliji! 

Nakon rasplesanog glazbenog vremeplova koji se nedavno odvio u opatijskom Gervaisu, došlo je vrijeme i za riječku reprizu. Glavni i odgovorni za vrhunsku atmosferu ponovno će biti DJ Luca Montecchi koji će po prvi puta stati za DJ pultom na Adventiranju. Iz zvučnika će prštati dance, grunge, pop i rock himne Spajsica, Britney, R.E.M.-a, The Fugees, Vanilla ICE-a, Gunsa, Kasandre, I.Bee, Veline, Senne M. i mnogih drugih izvođača. 

U svom kalendaru zaokružite subotu, 17. prosinca, iz ormara izvucite šljokice i kričave boje i pripremite se za najluđi provod ovog adventa – poručili u organizatori. 

Kiši i hladnoći u inat, na Adventiranju možete uživati svakoga dana uz šaroliku gastro ponudu, a novitet su tople marende na žlicu koje priprema ekipa na Kući kobasica by Mate Janković i na Capra trucku. Valja se prisjetiti kako se hrana i piće nude na čak osam punktova, a u moru ukusnih jela, primamljivih slastica i toplih napitaka izazov je izabrati samo jedno!

Elegantna violina optočena lampicama, zvjezdano nebo s pregršt lampica i svjetleći borovi Adventiranju kod Kazališta daju poseban blagdanski ugođaj. Doda li se toj kombinaciji i izvrsna glazba, rezultat je odlična atmosfera i veselo raspoloženje koje vlada na adventskim kućicama i truckovima, ali i cijelim Kazališnim parkom i Verdijevom ulicom. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari