DVORANA ISDPUNJENA DO KRAJA

Galerija | Aleksandra Prijović napravila vrhunski spektakl na Zametu: ‘Da mi je netko rekao…’

FOTO: Jurica Cvitanić

Svojim prvim koncertom u Rijeci omiljena regionalna zvijezda Aleksandra Prijović je oduševila publiku koja je cijelu večer bila na nogama i pjevala i plesala zajedno s njom od prvog do posljednjeg stiha.

“Godinama rado dolazim u ovaj grad i vjerujte mi da sam jedva čekala koncert u Rijeci. Da mi je netko rekao da ću ovdje napuniti tri dvorane, ne bih mu vjerovala, svašta sam mogla zamisliti, ali ovo što mi se događa u posljednje vrijeme je zaista nevjerojatno, a vama hvala što i u ovom gradu imam ovako divan koncert, vjerujem da će i sutra i preksutra biti isto ovako, hvala vam što ste tu, hvala što ste kupili karte, hvala vam što ste uz mene i što me podržavate – volim vas.”, poručila je brojnim obožavateljima, a dvorana joj je uzvratila skandiranjem – Prijo mi te volimo, Prijo mi te volimo!

Na pozornici joj se tijekom večeri pridružio i poseban gost – Bojan Vasković – Boki iz benda Lexington, a zajedno su otpjevali njihov poznati hit Dođi sebi dok još imaš kome.

“Ima neka viša sila koja je u njoj, nije ovo slučajno što joj se događa, čestitke cijelom timu, posebno Aleksandri Prijović. Čast mi je i zadovoljstvo što sam dio najveće turneje koja se događa na ovim prostorima i siguran sam da će se o ovome pričati i za 10, 20 godina.”, poručio je Boki.

Priju su i na ovom koncertu obožavatelji, moglo bi se reći već tradicionalno obasuli poklonima – plišanim igračkama, cvijećem, pismima ali i uokvirenim slikama dok je izvodila pjesmu Devet života s istoimenog posljednjeg objavljenog albuma.

Hvala vam za ovu divnu večer, poručila je nakon više od tri i pol sata spektakla i sišla bosa među publiku s kojom se grlila i pravila ‘selfije’.

Riječani još danas i sutra imaju priliku uživati u turneji Od Istoka do zapada, koja već mjesecima ne prestaje oduševljavati publiku diljem regije u svim pogledima, a posebno produkcijski.

FOTO: Jurica Cvitanić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari