BIG BROTHER Pola milijuna kuna za onog tko ostane 100 dana u kući!

Na RTL-u uskoro kreće najpoznatiji i najzabavniji reality show na svijetu, Big Brother! A kakav bi to show bio bez njegove domaćice, voditeljice Antonije Blaće!

Antonija se punom parom priprema za novu sezonu i javljanje stanarima iz zagrebačkog studija Jadran filma, a da ima posebnu ‘vezu’ s Big Brotherom, otkrila je u promotivnom spotu, u kojem mu šapuće na telefon.

‘Istina je, Big Brother i ja smo stari prijatelji i to je jedan poseban odnos koji se ne može opisati. No, mogu vam otkriti što mi je šapnuo u slušalicu! Dakle, naše nove stanare očekuje 100 dana izolacije, a onaj koji pobijedi, kući će otići s pola milijuna kuna! Ali ono važnije je da mi je rekao kako mu je drago što me ponovno vidi’, otkrila je sa smiješkom Antonija.

Ipak, domaćica showa nije željela otkriti koje to spačke ove godine Big Brother priprema stanarima, no zasigurno ih neće nedostajati! Najpoznatiji reality show na svijetu prepun je iznenađenja, što ga i čini jedinim showom o kojem pričaju baš svi!

Big Brother uskoro na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari