Rukometno ludilo zahvatilo ‘Lijepu našu’: utakmicu s Islandom gledalo je milijun i 262 tisuće navijača!

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Utakmica protiv Islanda, koju je Hrvatska igrala u nedjelju u 20:30 ostvarila je gledanost od 30,9% u ukupnoj populaciji, odnosno 59,34% u udjelu gledanosti

Da je siječanj mjesec rukometa, to se već odavno zna, ali kad je domaćin Europskog prvenstva Hrvatska, navijačka groznica još je veća.

Naši rukometaši utakmice u skupini igraju u Splitu, praćeni tisućama vatrenih navijača, dok ih pred malim ekranima bodri milijunski auditorij. Utakmica protiv Islanda, koju je Hrvatska igrala u nedjelju u 20:30 ostvarila je gledanost od 30,9% u ukupnoj populaciji, odnosno 59,34% u udjelu gledanosti, što znači da je čak milijun i 262 tisuće navijača bilo uz program RTL-a.

Rukometno ludilo zavladalo je eterom još u petak, na otvaranju Europskog prvenstva, kada je Hrvatska odmjerila snage sa Srbijom. Tu utakmicu gledalo je 1 023 539 gledatelja, odnosno u ukupnoj populaciji 25,03% (a udio u gledanosti je bio 51,96%).

Fantastične rezultate ostvarila je i u petak pokrenuta RTL-ova online platforma RTLplay, koja je tijekom vikenda zabilježila više od 50 tisuća registriranih korisnika te više od 1,4 milijuna pregleda stranice. RTLplay će i dalje nastaviti donositi ekskluzivan sadržaj svojim korisnicima te omogućavati live stream svih RTL-ovih kanala.

A nova utakmica naših Kauboja na programu RTL-a je u utorak u 20:30. Dečke čekaju „hladni“ Šveđani, ali atmosfera u Spaladium Areni će ih i te kako zagrijati.

Prijenos utakmice, kao i studijsku emisiju „Vrijeme je za rukomet“ možete pratiti na RTL-u te na RTLplayu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari