BIG BROTHER Veliki povratak: Tomo se vraća u kuću

Big Brother je majstor iznenađenja! Naime, odlučio je u glavnu kuću vratiti Splićanina Tomislava Rosu, i to nakon deset dana njegovog izbivanja iz glavne Big Brother kuće

Iako je mnogima na početku showa Tomo izgledao kao povučen i samozatajan tip, čini se da ga je većina stanara zavoljela pa tako ni ne čudi da im je njegov odlazak najteže pao.

Big Brother je stoga odlučio omogućiti im da se u glavnu kuću vrati netko od stanara. Iako je Lucija jedina ponudila najviše novca, i to 50 000 kuna da se Zebo vrati u kuću, najviše glasova ipak je imao Tomislav.

Splićanin je deset dana proveo u tajnoj kući u kojoj je pratio što su sve stanari radili, pa tako i pričali o drugima, ali i o njemu. Jedva je dočekao vratiti se u glavnu kuću kako bi svakome iskreno rekao što misli i tko ga je i na koji način razočarao.

Tomislavov povratak izazvao je različite reakcije, ali nitko od njegovih sustanara nije ostao ravnodušan!

Kakav je Tomislavov plan, kome i što će sve reći, tko ga je najviše razočarao, ali i kako su stanari reagirali kada su ga vidjeli, doznajte u večerašnjoj emisiji od 21:30 sati na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari