„BOŽIĆ JE LJUBAV“ U petak u opatijskom Gervaisu koncert Antonija Krištofića i Matee Dujmović

Na koncertu će im pridružiti i glazbeni gosti: Vivien Galletta, mladi gitarist Natko Štiglic, Veronika Čiković na harfi, plesna grupa Flame i zbor Korezin

Koncert „Božić je ljubav“ Antonija Krištofića i Matee Dujmović održat će se u petak 15. prosinca s početkom u 20 sati u centru Gervais u Opatiji.

“Centar za glazbu” iz Rijeke ponosno najavljuje svečani koncert “Božić je ljubav” mladih, perspektivnih pjevača Antonija Krištofića i Matee Dujmović. Zvjezdani status stekli su uspješnim nastupima u televizijskim serijalima „X-faktor“ i „The Voice“ stekavši simpatije mnogobrojnih gledatelja.

Dopustite da i vas osvoje svojim talentom, toplinom glasa i veličinom srca jer osim iznimnog glazbenog doživljaja, koncert je i humanitarnog karaktera, a dio prihoda odvaja se u korist obitelji slabijeg imovinskog statusa.

Na koncertu će im pridružiti i glazbeni gosti: Vivien Galletta, mladi gitarist Natko Štiglic, Veronika Čiković na harfi, plesna grupa Flame i zbor Korezin.

Koncert: BOŽIĆ JE LJUBAV
Antonio Krištofić i Matea Dujmović
Petak, 15. prosinca 2017. u 20 sati / Centar Gervais, Opatija
Cijena ulaznice u pretprodaji: 40,00 kuna
Cijena ulaznice na dan koncerta: 50,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu i u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari