LJETO NA GRADINI

Bruno Mičetić trio nastupa u četvrtak u sklopu Ljeta na Gradini!

Nastup trojice renomiranih glazbenika – Brune Mičetića, Vladimira Kostadinovića i Joe Kaplowitza predstavit će suradnju ovih vrhunskih glazbenika premijerno u programu Ljeta na Gradini ovog četvrtka, 19. kolovoza.

Stil koji njeguju ovi glazbenici poštuje tradiciju u modernom ruhu, a uz autorske kompozicije izvesti će se i nekolicina jazz standarada. Bruno Mičetić već od najranije dobi pokazuje afinitete prema glazbi, a sa svojim autorskim bandom “Keops” nastupa od 1998. godine. Kroz svoju glazbenu karijeru surađivao je s brojnim renomiranim glazbenicima, a s „Bruno Mičetić Sekstetom“ održao je koncert „Beaty Of Your Soul“u maloj dvorani Vatroslav Lisinski i snimio CD i DVD live izdanje koji je upravo objavljen u izdanju „Dallas Recordsa“, a ove godine Bruno objavljuje novi album «Out of the shadow».

Vladimir Kostadinović je nagrađivani bubnjar voditelj, skladatelj i aranžer te jedan od najtraženijih bubnjara europske jazz glazbe. Ostvario je brojne inozemne glazbene suradnje tijekom kojih je pozornicu dijelio s vrsnim svjetskim glazbenicima i osvojio nagrade, a nastupao je i u kazališnim predstavama. Joe Kaplowitz profesionalno je počeo nastupati već s 15 godina u Washingtonu, a diplomirao je glazbu na Državnom sveučilištu Youngstownu.

Od 1999. Joe je vodio jazz grupe u nastupima u Bijeloj kući i na glazbenim prostorima poput Blues Alley, The Knitting Factory i The House of Blues, nekon čega je živio i svirao u New Yorku. Trenutno svira klavir, piše i aranžira za orkestar Hrvatske radiotelevizije, svira tubu u Simply Brass Quintetu i vodi orguljaški trio Joe Kaplowitz Trio.
Cijena ulaznica iznosi 40,00 kn i mogu se nabaviti u Vintage baru na Trstskoj gradini, u Dallas Music shopu te putem platforme mojekarte.hr. Koncert počinje u 21.30 h, a ulaz Gradine otvara se u 20.30 h.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari