SVAKA ČAST

Cijela Hrvatska prati potragu za ‘Superstarom’: RTL-ov glazbeni show bio je najgledaniji subotnji televizijski sadržaj

Foto: RTL

Sjajne rezultate gledanosti subotnja epizoda ‘Superstara’ ostvarila je i u ciljnoj skupini od 18 do 54 godine – cijela je epizoda postigla odličnih 26,9% udjela u gledanosti (SHR), što ga čini pobjednikom termina prikazivanja, a prvom je idućem konkurentu ”pobjegao” za odličnih 83%

Odlični rezultati gledanosti RTL-ova glavnog kanala 21. listopada potvrđuju da je subota rezervirana za sjajne glazbene talente! Peta audicijska emisija glazbenog megaspektakla ‘Superstar’ toga dana bila je najgledaniji sadržaj na svim nacionalnim televizijama u ukupnoj populaciji, kao i u ciljnoj skupini od 18 do 54 godina!

Subotnje izvedbe talentiranih kandidata dosegnule su gotovo 920 tisuća ljudi koji su pogledali barem neki od audicijskih nastupa. Najgledaniji dio večeri bio je nastup Riječanke Elizabeth Zacero koja je emotivnom životnom pričom i izvedbom začarala žiri i zaslužila jednoglasno ‘DA’, a u tom je trenutku uz program RTL-a bilo više od 470 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji.

U ukupnoj populaciji ‘Superstar’ je bio najgledanija emisija u svom terminu, i to s odličnih 28,3% udjela u gledanosti (SHR), što je od prvog idućeg konkurenta bolje za sjajnih 124%.

Sjajne rezultate gledanosti subotnja epizoda ‘Superstara’ ostvarila je i u ciljnoj skupini od 18 do 54 godine – cijela je epizoda postigla odličnih 26,9% udjela u gledanosti (SHR), što ga čini pobjednikom termina prikazivanja, a prvom je idućem konkurentu ”pobjegao” za odličnih 83%.

Već ove subote slijedi nova doza sjajnih vokala koji će probati oduševiti žiri i izboriti prolazak u recall.

Glazbeni megaspektakl ‘Superstar’ na rasporedu je subotom u 20.15 sati na RTL-u.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari