JESTE LI SPREMNI ZA NAJSTRAŠNIJU NOĆ?

Halloween party ovog petka u riječkom Pogonu kulture uz Kali i Full Ferryja!

Jeste li spremni za najstrašniju noć u godini? Pogon Kulture se ponovno priprema za Halloween party, koji će se održati ovog petka, s početkom u 22:00 sati i trajanjem sve do 06:00 ujutro.

Ovogodišnje Halloween izdanje donosi nevjerojatne glazbene poslastice. Pogon Kulture će se pretvoriti u jezivu kulisu uz ritmove dvoje regionalnih headlinera koji će dominirati ovom nezaboravnom noći.

Kali: “Jedno od najzanimljivijih imena na sceni”

Nema sumnje, Kali je jedno od najzanimljivijih imena na glazbenoj sceni u posljednje vrijeme. Svoju karijeru gradi od 2016. godine, a od tada redovito oduševljava publiku svojim nastupima u renomiranim hrvatskim klubovima i festivalima.

Ovogodišnji vrhunac njenog uspona je closing set sa Sonus Festivala koji je rasplesao i oduševio mnoge. Njen glazbeni spektar prilagođen je vrsti događaja na kojem svira, a njeni setovi obuhvaćaju sve od klasičnih zvukova house-a, deep-a, minimala, do brzih i mračnih zvukova dub techna, ghetto techna, acid techna i mnogih drugih.

Saznajte više o Kali na SoundCloud.

Full Ferry: “Idea is to keep the vibe”

Full Ferry, predstavnik novog vala house i tech house izvođača, iznenadit će vas svojim jedinstvenim zvukom inspiriranim originalnim house trakama iz 80-ih i 90-ih koje se spajaju s modernim produkcijskim idejama. Njegov moto “Idea is to keep the vibe” postao je njegov zaštitni znak, a svi koji su prisustvovali njegovim DJ setovima znaju koliko je važno zadržati vibru na plesnom podiju.

Poslušajte njegovu produkciju na SoundCloud.

Osim headlinera, na Halloween partyju u Pogonu Kulture pridružit će se i rezidenti, BRUNS LAY i RECEP.

Dođite prerušeni u svoje najstrašnije kostime i pripremite se za nezaboravnu Noć vještica u Pogonu Kulture.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari