''KAD LJUBAV''

Damir Kedžo će povodom Dana zaljubljenih održati prvi samostalni koncert u Opatiji

Povodom Valentinova, Festival Opatija s ponosom najavljuje koncert „Kad ljubav“ Damira Kedže, u subotu, 12. veljače 2022. u velikoj dvorani centra Gervais.

Miljenik hrvatske estrade, svestrani i talentirani Kedžo svojim popularnim singlovima, koji su redovito među Top 10 najslušanijih u Hrvatskoj, osvaja mnogobrojne nagrade kritike i simpatije sve većeg broja publike.

Publiku je očarao pjesmom „Sve u meni se budi“, a pobjedu na Zagrebačkom festivalu odnio je skladbom „Srce mi umire za njom“. Pobijedio je na natjecanju Dora 2020. pjesmom „Divlji vjetre“ i sudjelovao na prvom virtualnom izdanju Eurovision 2020. Pjesmama „Vidi se izdaleka“, „Poljubi me sad”, „U nama“, „Nedodirljiva“ i „Hram” pokorio je eter i osvojio srca publike.

VIDEO DANA:

Najviše na svijetu volim pjevati uživo s publikom, volim komunikaciju, emociju i razmjenu energije na koncertima. Ponesite osmijeh i dobro raspoloženje, vjerujem da ćemo zajednički napraviti atmosferu za pamćenje,” uoči koncerta poručuje Damir Kedžo i dodaje „Opatija je posebno mjesto, za nju me vežu predivne emocije, a posebno sam uzbuđen jer će ovo biti moj prvi samostalni koncert u Opatiji, i to još povodom Dana ljubavi.“

Njegov aktualni hit „Kad ljubav” ruši sve rekorde slušanosti, a subota, 12. veljače prilika je publici da ovu i druge romantične pjesme, u društvu svojih voljenih, uglas zapjevaju s Damirom.

Početak koncerta je u 20 sati. Cijena ulaznice iznosi 100 kuna, odnosno 80 kuna s popustom za studente i umirovljenike koji je moguće ostvariti na blagajnama Festivala Opatija u uredu na Ljetnoj pozornici i u centru Gervais. Ulaznice su u prodaji u online sustavu Mojekarte.hr te njihovim prodajnim mjestima u Rijeci u Dallas Music shopu i Foto Reviji.

Za dolazak na koncert potrebno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili potvrdu o preboljenju izdanu od strane liječnika primarne zdravstvene zaštite. Djeca mlađa od 16 godina izuzeta su od obveze predočenja potvrde.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari