U 20 SATI POČINJE

Ove subote u Gervaisu tradicionalni koncertni serijal Opatija on blues 6

Šesto izdanje tradicionalnog koncertnog serijala Opatija on blues ove subote, 22. siječnja 2022. donosi dašak bluesa, soula, funka, jazza i rocka u opatijski Gervais.

Blues putovanje počinje u 20 sati, a vaši glazbeni vodiči su Riccardo Staraj & Midnight Blues Band feat. Mauro Staraj, uz posebne goste Jeda Beckera (Emira Grozdanića) i novigradski blues bend Vervet. Prateću video produkciju potpisuje CYBORGX74E.

VIDEO DANA:

Koncert počinje u 20 sati. Cijena ulaznice iznosi 50 kuna, a mogu se kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, online na www.mojekarte.hr, kao i na dan koncerta od 19 sati na blagajni u centru Gervais.

Za prisustvovanje programu potrebno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili potvrdu o preboljenju izdanu od strane liječnika primarne zdravstvene zaštite. Djeca mlađa od 16 godina izuzeta su od obveze predočenja potvrde. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari