DANI IČIĆA: Večeras besplatan koncert Zabranjenog pušenja!

Pred ispunjenim gledalištem ičićanske lučice sinoć je započela jubilarna manifestacija Dani Ičića

Program „The best of LFF“ tj. projekcije najboljih filmova ovogodišnjeg Liburnia film festivala privukle su brojne ljubitelje hrvatskih dokumentaraca koji su se okupili u Ičićima i pogledali najbolja ostvarenja s ovogodišnjeg Liburnia film festivala.

Glazbenu kulisu između projekcija dali su akustični sastavi Blu:Kanu i Maremar, dok je druženje okončano akustičnom svirkom riječkog banda Padre.

„Današnji program donosi obilje zabave i druženja, a program je otvoren Crossminton turniro. Poslijepodnevni program počinje u 17 sati karnevalskom povorkom pod nazivom Letnja maškarana đita. Večernji program otvara Fire show by Red Rays nakon kojeg slijedi nastup grupe Dellboys i legendarne sarajevske grupe Zabranjeno pušenje, najavio je Marin Starčić, predsjednik VMO Ičići.

Nedjeljni program

Turnir u briškuli za djecu i odrasle u 15 sati otvara nedjeljni program.

„Plivačko natjecanje za djecu Junior race na rasporedu je u 15:30 sati, a pola sata kasnije počinje Plivački maraton Ičići-Ika u duljini od 1 kilometra. Stand up paddle race, odnosno natjecanje na popularnim supovima počinje u 17 sati, a za one koji više vole šumu u isto vrijeme kreće tura nordijskog hodanja i pješačenje povijesnim stazama Grada Opatije. Liburnia cup, natjecanje u ribolovu za djecu, počinje u 17:30 sati. Program će zaokružiti koncert grupe Obrazovni program i DJ Vedran, a njihov nastup počinje u 20:30 sati. Vidimo se na dosad najluđoj posljednjoj ljetnoj fešti na Liburniji“, rezimirao je Starčić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari