ODLIČAN KONCERT

Darko Rundek i Ekipa na maestralan način otvorili koncertnu sezonu Ljeta na Gradini!

Trsatska Gradina zatresla se u ritmu glazbe i plesa odlično raspoložene riječke publike

Koncertnu sezonu ovogodišnjeg riječkog Ljeta na Gradini na svoj uobičajeno maestralan način otvorili su Darko Rundek i njegova Ekipa. Koncert je održan u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

Pred 300-injak posjetitelja vrhunski glazbenici i legendarni frontmen izveli su i neke dobro poznate stare hitove bendova s kojima je Rundek radio, no najvećim dijelom večerašnji koncert bio je posvećen predstavljanju novog dvostrukog EP-ja “Brisani prostor”.

Podsjetimo, taj dvostruki EP je odmah po objavi svrstan među albume godine, te je osvojio Porina za najbolji album alternativne glazbe.

Rundek i Ekipa na prekrasnu lokaciju trsatske Gradine stigli su nakon što su rasprodali tri koncerta u dvorištu Akademije Likovnih Umjetnosti u Zagrebu. U Ekipi je Rundek okupio mlade i dobro provjerene sviračke snage – Anu Kovačić, Silvija Bočića, Miru Manojlovića, Roka Crnića i Igora Pavlicu.

U punom sastavu i okružen sjajnim glazbenicima, Darko Rundek večeras je podsjetio i na mnoge klasike iz svog prebogatog kataloga, na zadovoljstvo publike koja je zapjevala i zaplesala na neodoljive ritmove tako primjerene ljetnom raspoloženju.

Djelić koncertne atmosfere možete pogledati OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari