POHVALE KOLEGA IZ STRUKE

‘Dosje Jarak’ bio je najgledaniji format u svom terminu prikazivanja: ‘Znali smo da je to to, baš smo ponosni!’

‘Dosje Jarak’ ostavio je gledatelje bez daha! Prva epizoda dokumentarnog serijala, u kojoj Andrija Jarak sa suradnicima istražuje brutalna ubojstva osnivača Nacionala Ive Pukanića i direktora marketinga Nacionala Nike Franjića, bila je sinoć najgledanija emisija u svom terminu prikazivanja!

U ukupnoj populaciji ‘Dosje Jarak’ bio je sinoć najgledanija emisija u svom terminu s fantastičnih 32,4% udjela u gledanosti (SHR). I u ciljnoj skupini od 18 do 54 godine ‘Dosje Jarak’ je pobjednik svog termina prikazivanja – cijela je epizoda postigla izvrsnih 30,6% udjela u gledanosti (SHR).

“Znali smo da smo odradili dobar posao i nismo sumnjali u kvalitetu proizvoda jer smo čitavo vrijeme bili samokritični, ali kad smo sjeli i pogledali sve u komadu – znali smo da je to to. Svejedno nas je malo iznenadio takav uspjeh jer poklopile su se tri stvari: ogroman interes ljudi i prije samog emitiranja, odlična gledanost i na kraju – fenomenalne kritike koje nam stižu od sinoć i danas cijelog dana. Baš univerzalno pohvalne kritike gotovo bez ijednog onog “ali”. Baš smo ponosni”, otkrili su nakon prikazivanja prve epizode dokumentarca autori ‘Dosjea Jarak’.

Andrija Jarak i Dario Todorović dodaju i da su brojne pohvale dobili od kolega iz struke, i to na račun uvođenja sugovornika, građenja emocije, produkcijske razine te načina na koji je priča ispričana!

Oduševljenje nisu skrivali ni gledatelji, koji su na društvenim mrežama puni riječi hvale.

“Svaka čast Andrija Jarak, ‘Dosje Jarak’ i RTL. Nešto savršenije odavno nisam pogledala. Naravno, još sam šokirana”, otkrila je gledateljica. “Odavno, a moguće nikad nitko nije podrobnije opisao i ekranizirao neki događaj od Andrije i ekipe koja je sudjelovala u ovom serijalu”. “Bravo, hrabro i pametno ste to napravili, jedva čekam pogledati drugu epizodu”. “Odavno, a moguće nikad nitko nije podrobnije opisao i ekranizirao neki događaj od Andrije i ekipe koja je sudjelovala u ovom serijalu”, samo su neki od komentara oduševljenih gledatelja.

Drugu epizodu ‘Dosjea Jarak’ gledatelji će imati prilike pogledati u četvrtak, 9. studenog od 22.30 sati, a bit će, također, posvećena ubojstvima Ive Pukanića i Nike Franjića. Andrija Jarak sa svojim timom u drugoj epizodi vodi gledatelje kroz zamršenu mrežu zločina koja vodi daleko izvan granica Hrvatske. Uslijedit će i epizode o ubojstvu Ivane Hodak te masakru kojeg je počinio general Ivan Korade.

Drugu epizodu ‘Dosjea Jarak’ gledajte u četvrtak, 9. studenog, od 22.30 sati na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari