EKRAN JOŠ ZAMAMNIJI: Popularni streaming servis Netflix od danas dostupan i u Hrvatskoj!

Ovim proširenjem Netflix je sada dostupan u 190 zemalja svijeta, a tržišta na kojima ih još neko vrijeme neće biti su Kina, Krim, Sjeverna Koreja i Sirija

Popularni streaming servis Netflix proširio je svoju dostupnost u novih 130 zemalja svijeta, objavio je direktor Netflixa Reed Hastings na CES-u, najvećem sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu.

A među zemljama u kojima je sada moguće gledati program Netflixa nalazi se i Hrvatska!

Od ostalih europskih zemalja na popisu su još i Turska, Poljska i Rusija. Netflix se već prošle godine proširio na Francusku, Njemačku i Španjolsku, a do kraja 2016. planiraju biti u 200 zemalja svijeta.

U danas objavljenom proširenju Netflix je obuhvatio, između ostalih, Indiju, Indoneziju, Saudijsku Arabiju i Južnu Koreju.

Cijene Netflixovih paketa uz prvi mjesec besplatnog korištenja su:

Osnovni – 7,99 eura (standardna rezolucija i podrška za jedan ekran)
Standardni – 9,99 eura (HD i dva ekrana)
Premium – 11,99 eura (Ultra HD i 4 ekrana istovremeno)

Ovim proširenjem Netflix je sada dostupan u 190 zemalja svijeta, a tržišta na kojima ih još neko vrijeme neće biti su Kina, Krim, Sjeverna Koreja i Sirija zbog restrikcija koje nameće američka vlada.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari