DOBRA PROGNOZA

Evo kako Hrvatska stoji na kladionicama nakon nastupa Baby Lasagne

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Nakon što je Baby Lasagna objavio spot za pjesmu, Hrvatska je skočila na treće mjesto kladionica Eurosonga. Evo gdje se nalazimo nakon njegovog nastupa

Nakon obje polufinalne večeri Dore 2024., ukupno 16 finalista nestrpljivo iščekuje finalnu emisiju koja će se održati u nedjelju i samo jednog od nih poslati na Eurosong kao predstavnika države na međunarodnom natjecanju.

Iz prvog polufinala dalje su prošli: Pavel, Vinko, Eugen, Battifiaca i Ferlin, Stefany, Saša Lozar, Let 3 i Lana Mandarić.

Iz druge večeri mjesto u finalu pronašli su: Alen Đuras, Natalie Balmix, Boris Štok, Baby Lasagna, Vatra, Damir Kedžo, Lara Demarin i Marcela.

Nastup Baby Lasagne bio je možda i najiščekivaniji nastup večeri, a nakon što je objavio spot za pjesmu Rim Tim Tagi Dim, Hrvatska je naglo skočila na treće mjesto na kladionici Eurovizije.

Isto mjesto, Hrvatska drži i danas – dan prije finala i dan nakon druge polufinalne večeri.

Što kažu kladionice za Doru?

Na domaćim kladionicama Baby Lasagna je i dalje uvjerljivo prvi s 56 % šanse za pobjedu. Slijedi ga Let 3 s 14 %, zatim Vatra s 8 %.

POGLEDAJTE VIDEO: Šprajc u Stanju nacije ukazao na apsurdnu situaciju na Dori: ‘Pa gdje je ta suverenost?’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari