DO SADA NAJVEĆI KONCERT U KLUBU

Riječki Azura Club i Tea Tairović za petak 1. ožujka pripremaju koncertni spektakl. Evo svih detalja!

Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Azura Club iz mjeseca u mjesec dovodi brojne poznate glazbenike iz šire regije

U petak 1. ožujka 2024. Rijeku očekuje koncertni spektakl jedne od najtraženijih pjevačica na Balkanu – u Azuru stiže Tea Tairović.

Tea Tairović jedna je trenutno najpopularnijih pjevačica a njezini nastupi u prepunim dvoranama i klubovima širom regije i svijeta postali su legendarni dok video snimke preplavljuju društvene mreže.

Njena glazba, karizma i neodoljivi scenski nastupi osvajaju srca zaljubljenika u tu vrstu glazbe svih generacija. Svaki njen koncert je prava poslastica i publika se uvijek u potpunosti predaje ritmu te pozitivnoj energiji koju Tea donosi na scenu.

Tea je rođena u Novom Sadu a već kao mlada ukazivala je čime se želi baviti te je upisala školu baleta. Usporedo s tim počinje se baviti latinoameričkim plesom te ples postaje njena prva ljubav. Godine 2014. Tea snima svoj prvi singl “Da si moj” inatječe se u Zvezde Grand te dolazi do finala. Ubrzo nakon toga snima duet s legendarnim Šabanom Šaulićem, “Otkad tebe znam”, koji je promijenio tijek njezine karijere.

Nakon toga slijede brojne suradnje i hitovi kao što su “Idu dani” s reperom Coronom, “Drama” s pjevačem Menilom Veliovskim, “Brat na brata” s Ivanom Krunić koji je izazvao veliku pažnje i medija. Tea nakon toga samo niže hitove i piše pjesme koje postaju široko popularne s milijunskim pregledima što lansira Teu među najveće zvijezde na Balkanu.

Pjesme i hitovi kao što su Hajde, Dubai, Balkanija, Balerina ft Voyage, Bibi Habibi, Na jednu noć, Dva i Dva , Daj Daj, Ljubavnica, Preživeću , Da si najbolji, Kucke i Demoni , Boy Boy , Malo mi je , 100 %, Pijan i brojni drugi bit će dio dvosatnog spektakla u Azura Clubu.

Azura Club se posebno priprema za do sada najveći koncert koji će biti popraćen scenskim efektima i iznenađenjima a odvijat će se i na terasi i u samom klubu. Koncertni spektakl koji se ne propušta!

Za zagrijavanje, uz najbolje od Balkan Clubbinga, zadužen je resident Azura Club I miljenik riječke publike – Dj Politix.

Cijena ulaznice u pretprodaji “Early Bird” je iznosila 20,00 €, a do koncerta cijena ulaznica će narasti do 30,00 €.

Ulaznice možete kupiti svakim danom u Azura Lounge-u, na adresi Riva 6 (1. kat Robne kuće Ri) ili na entrio.hr

ONLINE KUPNJA ULAZNICA:

https://www.entrio.hr/event/tea-tairovic-azura-17579

Vrata Azura Cluba otvaraju se u 22 sata a program će trajati sve do 5 sati ujutro.

Rezervacije stolova na broj mobitela 0998339535.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari