URNEBESAN VIDEO

Favorit za pobjedu na Eurosongu reagirao na ‘Mamu ŠČ!’: ‘O, moj Bože. Što se to događa?’

Foto: Screenshot/YouTube

Käärijä je želio provjeriti kakvi su ostali natjecatelji, a pjesma Leta 3 ostavila je dojam na njega

Predstavnik Finske Käärijä jedan je od najvećih favorita za pobjedu na Eurosongu. Njegova pjesma “Cha Cha Cha” trenutno se nalazi na drugom mjestu na kladionicama. On je nedavno na YouTubeu reagirao na pjesme konkurencije.

Käärijä je kazao da želi provjeriti kakvi su ostali natjecatelji. “Mislim da me očekuju neka iznenađenja”, rekao je na početku videa.

“Uvijek sam želio posjetiti Hrvatsku”, kazao je Käärijä kad je na red došao Let 3 sa svojom pjesmom “Mama ŠČ!”, a onda je pokušavao pjevati stihove pjesme.

‘Hrvatska je spremna ove godine’

“Morao sam doživjeti 30. godinu da ovo vidim. Jedan od njih leti na raketi. Hrvatska je spremna ove godine”, istkano je.

“O, moj Bože. Što se to događa? Da sam ja ovo pokušao napraviti, ne bi mi dopustili”, kazao je Käärijä začuđeno, a onda se nasmijao i počeo je pljeskati.

Podsjetimo, Let 3 predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu. Riječki bend nastupit će sedmi u prvoj polufinalnoj večeri natjecanja 9. svibnja, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari