13. SVIBNJA

Točno 3 tjedna prije finala Eurosonga, Let 3 stoji vrlo dobro na kladionicama. Imaju li šanse za pobjedu?

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Podsjetimo, s Hrvatskom u prvom polufinalu nastupaju još Finska, Švedska, Norveška, Izrael, Češka, Moldavija, Srbija, Švicarska, Portugal, Nizozemska, Latvija, Malta, Irska te Azerbajdžan

Samo tri tjedna ostalo je do finala Eurosonga. Nekoliko dana prije toga, u utorak 9. svibnja održava se prva polufinalna večer u kojoj nastupaju i hrvatski predstavnici – Let 3.

Iz dana u dan, iz tjedna u tjedan, obožavatelji Eurosonga prate kladionice na kojoj od kako je odabran njihov predstavnik, uvjerljivo vodi švedska pjevačica Loreen s pjesmom “Tattoo”.

Trenutno je na 43 posto šanse za pobjedu pa fanovi prognoziraju da će upravo ona odnijeti pobjedu, a daleko iza nje, s 17 posto nalazi se susjedna Finska i njihov reper Kaarija.

Treće mjesto zauzima prošlogodišnji pobjednik Ukrajina, a ono što može veseliti Hrvate je da je smo trenutno na 17. mjestu, a kada se pogleda samo polufinale nalazimo se na sigurnom osmom mjestu što znači da bi Let 3 trebao nastupati i u finalu 13. svibnja.

U finalu se nismo nalazili od 2017. godine kada je Hrvatsku predstavljao Jacques Houdek s pjesmom “My Friend”. Susjedna Srbija trenutno je 14. u ukupnom poretku.

Podsjetimo, s Hrvatskom u prvom polufinalu nastupaju još Finska, Švedska, Norveška, Izrael, Češka, Moldavija, Srbija, Švicarska, Portugal, Nizozemska, Latvija, Malta, Irska te Azerbajdžan.

Ne preostaje drugo nego pričekati još malo, a onda navijati za naše predstavnike, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari