FESTIVAL OPATIJA: Putovanje u morske dubine Narančine “Male sirene”

Svi koji požele uživati u tajnama podmorskoga svijeta svakako trebaju pogledati predstavu “Mala sirena” u izvedbi pulskog teatra Naranča, koja će se održati u nedjelju, 8. studenog s početkom u 12 sati u kongresnoj dvorani hotela Adriatic u Opatiji.

Često smo se kao djeca pitali što se sve krije u morskim dubinama… Priča o maloj sireni Eli (za koju je, kao inspiracija, poslužila Mala sirena H.C. Andersena) upoznat će nas sa šarolikim društvom koji svoj dom ima ispod površine mora te uvesti u njihov način života i gledanje na svijet koji živi na kopnu.

Iako su dvonošci za sirene opasnost, Elu privlači svijet o kojem je samo slušala priče, a srce je vuče ka princu Samuelu za kojeg je uvjerena da nije kao i ostali ljudi. Crna sirena Kelena koristi Elinu želju da upozna ljude i u zamjenu za njezin predivan glas daje joj noge i priliku da ostvari svoj san.

Hoće li se Samuel zaista pokazati onakvim kakvim ga Elino srce vidi ili će Ela zauvijek izgubiti dušu? Saznati ćete ako otputujete u morske dubine Narančine Male sirene.

Redatelj predstave je Majkl Mikolić, scenografkinja Lena Modrušan, kostimograf Neven Mihić, koreografije i scenski pokret potpisuje Maja Đurinović, tekstove songova Luka Juričić, autor glazbe je Vedran Šilipetar, asistentica predstave je Katja Rabar.

U predstavi igraju: Ivona Bulešić, Mattias Stojanović, Teodor Tiani, Linda Kliman, Franjo Tončinić, Majkl Mikolić, Aleksandar Mandić, Zoja Poropat, Gea Modrušan, Ena Bratić, Rea Deghenghi, Mateja Šimunić

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari