Vin Diesel pridružio se snimanju megaprojekta, četiri nastavka hita ‘Avatar’

Na sveopće oduševljenje svojih obožavatelja, akcijski glumac otkrio kako je presretan što može puno toga naučiti radeći s velikim redateljem Cameronom

Popularni akcijski glumac Vin Diesel objavio je na Instagramu snimku iz studija, gdje se snimaju materijali za nastavke hita ‘Avatar’, na kojoj je u društvu s redateljem Jamesom Cameronom.

https://www.instagram.com/p/Be3lukUHCym/?utm_source=ig_embed

Dok se Cameron našalio da će morati izbrisati Dieselovo sjećanje zbog onog što je vidio, Vin je iskreno kazao da mu je rad s ovim redateljem ispunjenje sna.

“Evo nas na setu Avatara 2, 3, 4 i 5. Ovo je sve stroga tajna. Mog starog prijatelja Vina morat ćemo zabljesnuti onom bliještećom napravom iz filma ‘Ljudi u crnom’ kad krene prema van, tako da ništa neće moći reći jer se ničega neće sjećati. A i vas ćemo također”, našalio se Cameron, na što je Diesel dodao “Ništa niste vidjeli. Ali moram vam reći, u Hollywoodu postoji jedna osoba s kojom sam oduvijek želio raditi i učiti od njega,” rekao je pokazujući na Camerona.

https://www.instagram.com/p/Bv0Mu2tHtBo/?utm_source=ig_embed

Cameron već neko vrijeme radi na svom projektu snimanja materijala za sljedeća četiri nastavka Avatara. Diesel se pridružuje staroj ekipi u kojoj su za sad: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver i Stephen Lang, koji će reprizirati svoje uloge. A Kate Winslet, Cliff Curtis, David Thewlis, Edie Falco, Brendan Cowell i Oona Chaplin su glumačke pridošlice.

https://www.instagram.com/p/Bp_rLZOFWSV/?utm_source=ig_embed

‘Avatar 2’ trebao bi imati premijeru 18. prosinca 2020., ‘Avatar 3’ 17. prosinca 2021., ‘Avatar 4’ 20. prosinca 2024. i ‘Avatar 5’ 19. prosinca 2025.

Vina Diesela gledajte u TV premijeri akcijske fantazije ‘Posljednji lovac na vještice’ u nedjelju u 20 sati na RTL-u.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari