INTERNET EKSPLODIRAO: Preslatki Jacob Tremblay proveo je dan na poslu svog zgodnog tate!

‘Ja uvijek vodim tatu na svoj posao, ali danas sam ja otišao na njegov’, napisao je ovaj devetogodišnjak na Instagramu, a objavio je i fotografije s druženja

Mladi Jacob Tremblay svojim je šarmom očarao apsolutno sve tijekom ovogodišnje sezone dodjela filmskih nagrada, a sada nastavlja u istom tonu.

Do sada smo već saznali od koga je ovaj devetogodišnjak naslijedio izgled, a sada znamo i čime se njegov zgodni tata Jason bavi kada ne prati sina u stopu na raznim dodjelama.

Zvijezda hit filma ‘Soba’ je provela jedan dan s ocem, koji je inače policijski detektiv, a fotke s druženja je podijelio i na svom Instagramu. Njegovi brojni obožavatelji su, naravno, bili puni komplimenata za preslatkog Jacoba, ali i njegovog zgodnog tatu.

tremblay2

“Ja uvijek vodim tatu na svoj posao, ali danas sam ja otišao na njegov”, napisao je Jacob (ili netko od njegovih roditelja) na njegovom Instagramu.

Osim što je štitio ‘zločeste’ ulice Vancouvera, Jacob se vozio i u policijskom autu, ali i kao pravi svaki policajac – pojeo koju krafnu.

Čini se kako su i kolege njegova oca bile oduševljene malom holivudskom zvijezdom jer je fotka s druženja završila i na službenom Instagramu policije u Vancouveru.

tremblay3
Vijesti.hr
Foto. Instagram

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari