PRAZNIK ZA FANOVE FILMSKOG SERIJALA: Stigao prvi trailer za „Star Wars: Rogue One“!

Riječ je o ambicioznom prvom „spin-off“ filmu slavnog serijala od kojeg se međutim očekuje ponavljanje fenomenalnog komercijalnog rezultata „Ratovi zvijezda: Sila se budi“

Danas je predstavljen prvi službeni trailer filma „Star Wars: Rogue One“, prvog „spin-off“ filma slavnog serijala koji će premijeru imati ovoga prosinca, i za kojeg se već sada naslućuje da bi mogao biti blockbuster možda vrlo sličnih razmjera poput nedavne kino-senzacije „Ratovi zvijezda: Sila se budi“ redatelja JJ Abramsa.

Radnja filma smještena je u vrijeme prije IV. Epizode Ratova zvijezda: „Nova nada“, i prati postrojbu buntovnih pobunjenika, regrutiranih u redove republikanskih gerilaca, koji pokušavaju ukrasti planove goleme Zvijezde smrti, oklopne svemirske postaje koja može razarati cijele svijetove.

Režiju filma potpisuje Gareth Edwards (Godzilla), a kao i u sličaju „Sile se budi“ glumačka ekipa komponirana je od novih, široj publici nepoznatih glumaca (Felicity Jones, Riz Ahmed) i međunarodnih zvijezdi poput Madsa Mikkelsena i Foresta Whitakera.

Film u kina stiže u 16. prosinca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari