VOLJELI SU JE I HRVATSKI GLEDATELJI: Preminula legendarna mama iz serije ‘Svi vole Raymonda’

Glumica Doris Roberts preminula je u nedjelju u Los Angelesu u 90. godini

Glumica Doris Roberts, koja je utjelovila Raymondovu majku iz humoristične serije ‘Svi vole Raymonda’, preminula je u 90. godini.

Doris je u karijeri koja je počela 1969. godine nastupila u 34 filma, a glumila je i u serijama ‘Uvod u anatomiju’ i ‘Očajne kućanice’.

DORIS1

Najveću slavu je stekla upravo spomenutom ulogom Marie Barone u ‘Svi vole Raymonda’ za koju je dobila četiri Emmyja, Screen Actors Guild nagradu i još tri nominacije za Emmyja.

“Doris Roberts je imala zadivljujuću energiju i duh. Nikad nije stala. Bilo da je bila mentorica mladom glumcu ili radila za brojne humanitarne udruge, sve je radila s velikom ljubavlju za život i ljude”, kazao je Ray Romano, koji joj je u hvaljenoj seriji glumio sina.

“Ovo je kraj jedne ere”, kazala je Patricia Heaton koja je u “Svi vole Raymonda” igrala njezinu snahu.

DORIS2

Osim toga, glumila je na Broadwayju te u brojnim filmovima. Gledatelji je pamte i po ulozi u filmu ‘Najluđi Božić’, u sklopu filmskog serijala o bizarnim putovanjima obitelji Griswold.

Roberts je preminula u nedjelju u Los Angelesu, javlja TMZ.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja