RIJEČANI U GLAVNIM ULOGAMA FILMSKOG HITA! Alen Liverić je Batman, a Mrle iz Leta 3 Joker u „LEGO Batman filmu“!

Nastavak superuspješnog „LEGO filma“ u riječka kina stiže u četvrtak, a riječke glumce i glazbenike dopale su glavne uloge

Alen Liverić, poznati riječki glumac s mnogim umjetničkim adresama je Batman, a Damir Martinović Mrle, član-utemeljitelj slavnih riječkih shock-rockera Let 3, je njegov zakleti protivnik Joker u na hrvatski jezik sinkroniziranoj animiranoj pustolovnoj komediji „LEGO Batman film“ koja s prikazivanjem u hrvatskim kinima kreće u četvrtak 9. veljače.

Alen Liverić i Mrle posudili su svoje glasove glavnim junacima budućeg filmskog hita redatelja Chrisa McCaya koji se nastavlja na superuspješni „Lego film“ iz 2014. godine redatelja Phila Lorda i Christophera Millera koji je u svjetskim kinima zaradio ogromnih 470 milijuna dolara; ali i jako dobre kritike koje su isticale kako sjajnu animaciju tako i obilje komike koja je podjednako zabavljala i djecu i njihove roditelje inteligentno parodirajući mnoge klišeje iz nekih drugih filmskih hitova.

Alen Liverić je u „LEGO Batman filmu“ posudio glas Bruceu Wayneu, odnosno Batmanu kojeg u originalnu tumači Will Arnett, a Damir Martinović Mrle, svestrani glazbenik koji stvara glazbu za film i kazalište, posudio je glas Jokeru kojem je glas u originalu darovao urnebesni komičar Zach Galifianakis (serijal „Mamurluk“).

Kako ovi LEGO junaci zvuče u izvedbi Riječana možete pogledati OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari