Riječki Cinestar “puca po šavovima”: Iako dnevno prikaže ovaj film 12 puta, gotovo sve predstave su rasprodane!

Foto: Ilustracija (C. Brozović)

Vjerojatno najveći ovogodišnji filmski hit, posljednji (zasad?) iz filmskog serijala “Osvetnici” (prema istoimenom popularnom strip-serijalu o superjunacima izdavača Marvel Comics), od jučer se prikazuje s velikim uspjehom širom svijeta. Filmomanije nije pošteđena ni Rijeka!

Naime, u riječkom Cinestaru bilježe vjerojatno najposjećenije “otvaranje” nekoga filma otkad je Cinestara u Rijeci! Da će “Osvetnici: Završnica” (Avengers: Endgame) s gomilom stripovskih superjunaka u prvom planu (Iron Man, Thor, Kapetan Amerika, Kapetanica Marvel, Hawkeye, Dr. Strange, Hulk…) biti veliki, najveći filmski hit bilo je jasno još za riječke pretpremijere u srijedu, a od jučer se film u riječkom Cinestaru prikazuje na čak 12 predstava!

Prva počinje već u 11 sati prijepodne, a gledatelji se tijekom dana mogu odlučiti za “uobičajenu” projekciju, “Real 3D” predstavu ili onu najatraktivniju, u “4DX 3D” formatu! I gotovo sve su rasprodane do posljednjega sjedala!

Otkud toliko zanimanje za ovaj film?

Prije svega, riječ je o nastavku velikoga prošlogodišnjega filmskog hita “Osvetnici: Rat beskonačnosti” (Avengers: Infinity War) koji je završio valjda najvećim “cliffhangerom” (“upitnik” o sudbini likova u samom finalu filma!) u povijesti Hollywooda, gdje je polovica glavnih junaka doslovno “isparila” i nestala s lica ovoga Svemira nakon ostvarenja manijakalnoga plana svemirskog osvajača i diktatora Thanosa (glas Josha Brolina).

Takav ludo hrabar i krajnje neobičan rasplet jednoga “superjunačkog” holivudskog filma kojeg su režirala braća Anthony i Joe Russo donio je pravi šok milijunima gledatelja u kinima širom svijeta, i jasno je da su fanovi, pa i riječki, jedva dočekali premijeru ovoga filma kako bi vidjeli rasplet cijele priče odnosno hoće li se njihovi omiljeni junaci ipak vratiti svojim prijateljima koji ih na početku ovoga filma neutješno oplakuju. No, nade ima, a zato gledatelji i hrle u kina…

Riječ je o poslovično produkcijski raskošnom holivudskom filmskom spektaklu koji je producente stajao nevjerojatnih 400 milijuna dolara – bez troškova marketinga! No istodobno, film je to koji pored nevjerojatnih akcijskih i vizualno zamamnih prizora donosi i emocijama nabijenu dramu, zbog golemog gubitka s kojim se junaci filma pokušavaju suočiti, i koji ih na kraju krajeva i motivira da poduzmu silno riskantnu akciju spašavanja svijeta…

U filmu igra glumački ansambl kakav vjerojatno nikada nije i neće zaigrati ponovno u istom filmu: Robert Downey Jr. (Tony Stark / Iron Man), Chris Evans (Steve Rogers / Captain America), Mark Ruffalo (Bruce Banner / Hulk), Chris Hemsworth (Thor), Scarlett Johansson (Natasha Romanoff / Black Widow), Jeremy Renner (Clint Barton / Hawkeye), Don Cheadle (James “Rhodey” Rhodes / War Machine), Paul Rudd (Scott Lang / Ant-Man), Brie Larson (Carol Danvers / Captain Marvel), Karen Gillan (Nebula), Bradley Cooper (glas rakuna Rocketa), Gwyneth Paltrow (Virginia “Pepper” Potts), Josh Brolin (glas Thanosa) i još mnogi mnogi drugi.

Rezervirajte svoju ulaznicu na vrijeme!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari