VEČERAS SVJETSKA PREMIJERA „SPECTRE“: Pogledajte kako novi Bond puca, vozi, udara i ljubi!

James Bond, špijun 007 u službi Njezina Veličanstva s dozvolom za ubijanje, vraća se na velike ekrane filmom “Spectre”, 24. nastavkom najdugovječnijeg filmskog serijala, a na svečanoj pretpremijeri u ponedjeljak navečer u Londonu očekuju se i članovi britanske kraljevske obitelji.

Princ William, njegova supruga Kate te brat, princ Harry, trebali bi nazočiti prvom prikazivanju najnovijih pustolovina špijuna u Royal Albert Hallu.

U režiji Sama Mendesa četvrti put legendarnog špijuna igra britanski glumac Daniel Craig nakon “Casino Royale” iz 2006., “Quantum of Solace” iz 2008. i “Skyfall” iz 2012.

“Spectre”, sniman u Engleskoj, Italiji, Austriji, Meksiku i Maroku, sadrži sve tradicionalne sastojke Bondovih filmova – akcijske scene jurnjave, opakog megalomana, senzualne Bondove djevojke, sofisticirane gadgete i dijalog začinjen humorom.

Film se otvara kadrovima Dana mrtvih u Meksiku s 1500 statista u mrtvačkim kostimima, što je najmasovnija scena dosad kojom počinjen neki film o Bondu. Ulogu “M”, direktora MI6, tumači britanski glumac Ralph Fiennes, a dosad najstariju Bondovu djevojku talijanska glumica, 51-godišnja Monica Belluci u ulozi udovice slavnog kriminalca.

Glavnu Bondovu djevojku igra francuska glumica Lea Seydoux. Film će hrvatsku premijeru imati početkom studenog, a ako će sve to izgledati na velikom ekranu možete provjeriti u najavnom videu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari